The Wine Barrel: Πάσχα με το κρασί που μας έρχεται.. κουτί!

Το αγαπημένο μας βαρελάκι ήρθε για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις –ανοιξιάτικες πλέον- στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας.

Wine barrel

Το Wine Barrel είναι η ζωντανή απόδειξη ότι πρέπει να σκεφτόμαστε out of the box. Καταργώντας όλα τα στερεότυπα, τοποθετεί το κρασί in the box με ένα ποιοτικό προϊόν που θα συντροφέψει όλα τα γέλια και τα τσουγκρίσματα, ενώ δε θα λείψει από τα αναστάσιμα και Πασχαλινά τραπέζια που κοντοζυγώνουν. Μαζεμένοι γύρω από ένα μεγάλο γεμάτο από φαγητά τραπέζι στην αυλή, αυτό που θα συμπληρώσει το εαρινό μπουκέτο αρωμάτων είναι ένα ποτήρι Wine Barrel, έρωτας με την πρώτη γουλιά. 

Κρασί Φαγητό Γιορτή

Πολυποικιλιακοί οίνοι από εκλεκτούς ελληνικούς αμπελώνες έρχονται να προστεθούν στη λίστα μας για το wine & food pairing, γιατί φέτος το Πάσχα αποφασίσαμε ότι θα κλέψουμε λίγη από τη δόξα των sommeliers με μόλις τρία κρασιά. Το λευκό (Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Sauvignon Blanc)  ταιριάζει γάντι με τη μαγειρίτσα, αφού η δροσιστική του οξύτητα είναι ιδανική για τη λιπαρότητα του πιάτου. Αν μπορούσαμε να κλείσουμε την άνοιξη σε ένα κουτί, το αποτέλεσμα θα ήταν το ροζέ από Syrah και Grenache Rouge. Γευστικός παράδεισος όταν συνδυάζεται με το κοντοσούβλι, τα πρώτα μεζεδάκια και –γιατί όχι- με τη μαγειρίτσα. Ο επιβλητικός οβελίας δε θα συνοδευτεί με άλλο από το εκφραστικό κόκκινο, από Cabernet Sauvignon και Syrah που θα γεμίσουμε και θα ξαναγεμίσουμε τα ποτήρια μας, αφού το φαγοπότι θα συνεχιστεί για ώρες. Άλλωστε, ο χορός και το γλέντι ανοίγουν την όρεξη.

Κρασί φαγητό Γιορτή

Κι αν δεν καταναλώσουμε τα κρασιά άμεσα, σίγουρα δε θα αγχωθούμε. Διατηρούν τη φρεσκάδα και την ποιότητά τους ακόμα και 8 εβδομάδες μετά από το άνοιγμα, μέχρι τελευταίας σταγόνας. Κι αυτό χάρη στη συσκευασία τους, που μας έχει κερδίσει ήδη από το ράφι, γιατί είναι πρακτική, εύκολη στη μεταφορά κι αποθήκευση στο ψυγείο μας και φυσικά eco-friendly αφού είναι πλήρως ανακυκλώσιμη. Για την τιμή δε χρειάζεται να συζητήσουμε‧ η πιο value for money επιλογή, γιατί δε μας αρέσει να συμβιβαζόμαστε.

Κρασί Φαγητό Γιορτή

Το Wine Barrel δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει το κρασί σε γυάλινο μπουκάλι και φέρνει την επ-ανάσταση, κάνοντάς μας να μην ξεκολλάμε από το βρυσάκι του!

thewinebarrel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.