Ο Executive Chef του "Athens Capital Hotel", Δημήτρης Μπούτσαλης, φιλοξενεί στις 17 Μαρτίου στην κουζίνα του ατμοσφαιρικού "MFlavours" ("Top Notch 2023"), τον βραβευμένο με Michelin σεφ Clément Convard του εστιατορίου "Le Cénacle" του ξενοδοχείου "La Cour des Consuls Hotel & Spa-MGallery Collection" στην Τουλούζη, για να ετοιμάσουν από κοινού ένα μενού που θα συνδυάζει δημιουργικά την ελληνική με τη γαλλική κουζίνα. Ατού στο "ΜFlavours" η ανοιχτή κουζίνα του που προσφέρει θέα στη δράση επιτρέποντας στους καλεσμένους να παρατηρούν τους σεφ επί το έργον ετοιμάζοντας πιάτα που θα αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της κουλτούρας των δύο χωρών. Το δείπνο συνεργασίας των δύο αξιόλογων σεφ θα συνοδεύουν εκλεκτά ελληνικά και γαλλικά κρασιά.
"Ο σεφ υπερηφανεύεται για τη σύναψη μακροχρόνιων συνεργασιών με τοπικούς παραγωγούς ενώ έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην ανάδειξη απλών υλικών", αναφέρει ο κόκκινος οδηγός για τον Convard, φιλοσοφία που ενστερνίζεται από τη δική του σκοπιά και ο οικοδεσπότης Δημήτρης Μπούτσαλης ο οποίος ξεδιπλώνει τις πολύ ενδιαφέρουσες μοντέρνες γεύσεις του σε προσεγμένα μενού γευσιγνωσίας.
Κρατήσεις: 214 444 2000 | HB3X8-FB@accor.com