Το "Σymposio" στη Βαρβάκειο επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ

Το viral event που ενώνει τέχνη, γεύση, γαστρονομία και χορό σε ένα συναρπαστικό ψηφιδωτό διασκέδασης στην Κεντρική Αγορά της πόλης, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, με ένα δεύτερο μουσικό stage και νέες street food επιλογές για το ραντεβού μας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Symposio Βαρβάκειος

Το πιο viral event της Αθήνας επιστρέφει για άλλο ένα ραντεβού με τους food, music & art lovers της πόλης, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, για ένα πανδαισιακό, πολυαισθητηριακό happening, που θα μεταμορφώσει ξανά τη Βαρβάκειο σε σκηνικό αστικής γιορτής, χρησιμοποιώντας τη γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος ως background ενός μεγάλου πάρτι, όπου τενόροι συναντούν techno DJs, αρπίστριες διαδέχονται aerial ακροβάτες και ροκ όπερες πλαισιώνουν εκθέσεις ζωγραφικής.

Symposio

Με άλλα λόγια, το "Σymposio Festival" είναι και πάλι εδώ! Αυτή τη φορά, όμως, επιστρέφει… πιο δυνατό από ποτέ. Κι αυτό όχι μόνο επειδή η ιστορική Κεντρική Αγορά της Αθήνας θα μεταμορφωθεί για άλλη μια φορά στο πιο hot meeting και partying spot της πόλης, αλλά επειδή θα το κάνει με καινούρια μουσικά stages και ακόμη περισσότερες street food επιλογές από κάθε άλλη φορά.

Symposio Βαρβάκειος

Πλέον, μαζί με τη οδό Αριστογείτονος, κομμάτι του φεστιβάλ γίνεται και η οδός Φιλοποίμονος με το δικό της stage, αποκλειστικούς DJs και live performances καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, το εκρηκτικό ψηφιδωτό που απολαμβάνουμε σε κάθε "Σymposio", με DJs όπως ο Ρουμάνος Mihai Popoviciu από τα clubs του Βερολίνου, με κορυφαίους τενόρους όπως ο Δημήτρης Πακσόγλου, αλλά και τραγουδιστές, performers και χορευτές σε συνεχείς εναλλαγές, στο "Σymposio" της ερχόμενης Κυριακής 12 Φεβρουαρίου θα είναι ακόμη πιο πλούσιο: τα βινύλια θα πάρουν φωτιά στο discohouse stage της Φιλοποίμονος, ενώ βραβευμένοι Αργεντινοί χορευτές θα δώσουν ρυθμό σε λατινοαμερικάνικο σόου με αληθινές φωτιές να φωτίζουν όλη τη στοά!

Symposio

Παράλληλα, ακόμη πιο πλούσιο επιστρέφει και το food κομμάτι του φεστιβάλ: Στο περασμένο "Σymposio", 7000 άτομα πέρασαν και δοκίμασαν από χαβιάρι με σαμπάνια στο δρόμο, ceviche με μαργαρίτα, και ροζέ Miraval με φρέσκια pasta, μέχρι γαμοπίλαφο με τσίπουρο, sushi rolls, bao buns και χειροποίητο hot dog. Στο ερχόμενο, όμως, αυτήν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, τα 10 διαφορετικά food kiosks που σερβίρουν φαγητό από τις 12μιση και μετά, εκτός από λιχουδιές όπως το μαρινάτο χταπόδι σε καλαμάκι, ή τα στρείδια συνδυασμένα με vodka, συμπληρώνονται τώρα από ένα ολοκαίνουριο noodles kiosk, αλλά και το diavola kiosk με φρέσκια καυτερή πίτσα, που φτιάχνεται μπροστά μας κι επί τόπου.

Symposio

Μια εμπειρία σύγχρονης Διονυσιακής γιορτής που παρασύρει σφαιρικά τις αισθήσεις και προσεγγίζει πολύπλευρα την διασκέδαση, το "Σymposio Festival" είναι κάτι που δεν έχεις ξαναζήσει ποτέ – εκτός κι αν είχες έρθει στα προηγούμενα… Ακόμη κι έτσι, όμως, το επόμενο θα είναι πιο θεαματικό από κάθε άλλη φορά. Ραντεβού εκεί στις 12 Φεβουαρίου και… δεν θα δείτε ποτέ ξανά το Κέντρο της πόλης με το ίδιο μάτι!

Symposio

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/12/2025

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.