Το "Σymposio" στη Βαρβάκειο επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ

Το viral event που ενώνει τέχνη, γεύση, γαστρονομία και χορό σε ένα συναρπαστικό ψηφιδωτό διασκέδασης στην Κεντρική Αγορά της πόλης, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, με ένα δεύτερο μουσικό stage και νέες street food επιλογές για το ραντεβού μας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Symposio Βαρβάκειος

Το πιο viral event της Αθήνας επιστρέφει για άλλο ένα ραντεβού με τους food, music & art lovers της πόλης, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, για ένα πανδαισιακό, πολυαισθητηριακό happening, που θα μεταμορφώσει ξανά τη Βαρβάκειο σε σκηνικό αστικής γιορτής, χρησιμοποιώντας τη γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος ως background ενός μεγάλου πάρτι, όπου τενόροι συναντούν techno DJs, αρπίστριες διαδέχονται aerial ακροβάτες και ροκ όπερες πλαισιώνουν εκθέσεις ζωγραφικής.

Symposio

Με άλλα λόγια, το "Σymposio Festival" είναι και πάλι εδώ! Αυτή τη φορά, όμως, επιστρέφει… πιο δυνατό από ποτέ. Κι αυτό όχι μόνο επειδή η ιστορική Κεντρική Αγορά της Αθήνας θα μεταμορφωθεί για άλλη μια φορά στο πιο hot meeting και partying spot της πόλης, αλλά επειδή θα το κάνει με καινούρια μουσικά stages και ακόμη περισσότερες street food επιλογές από κάθε άλλη φορά.

Symposio Βαρβάκειος

Πλέον, μαζί με τη οδό Αριστογείτονος, κομμάτι του φεστιβάλ γίνεται και η οδός Φιλοποίμονος με το δικό της stage, αποκλειστικούς DJs και live performances καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, το εκρηκτικό ψηφιδωτό που απολαμβάνουμε σε κάθε "Σymposio", με DJs όπως ο Ρουμάνος Mihai Popoviciu από τα clubs του Βερολίνου, με κορυφαίους τενόρους όπως ο Δημήτρης Πακσόγλου, αλλά και τραγουδιστές, performers και χορευτές σε συνεχείς εναλλαγές, στο "Σymposio" της ερχόμενης Κυριακής 12 Φεβρουαρίου θα είναι ακόμη πιο πλούσιο: τα βινύλια θα πάρουν φωτιά στο discohouse stage της Φιλοποίμονος, ενώ βραβευμένοι Αργεντινοί χορευτές θα δώσουν ρυθμό σε λατινοαμερικάνικο σόου με αληθινές φωτιές να φωτίζουν όλη τη στοά!

Symposio

Παράλληλα, ακόμη πιο πλούσιο επιστρέφει και το food κομμάτι του φεστιβάλ: Στο περασμένο "Σymposio", 7000 άτομα πέρασαν και δοκίμασαν από χαβιάρι με σαμπάνια στο δρόμο, ceviche με μαργαρίτα, και ροζέ Miraval με φρέσκια pasta, μέχρι γαμοπίλαφο με τσίπουρο, sushi rolls, bao buns και χειροποίητο hot dog. Στο ερχόμενο, όμως, αυτήν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, τα 10 διαφορετικά food kiosks που σερβίρουν φαγητό από τις 12μιση και μετά, εκτός από λιχουδιές όπως το μαρινάτο χταπόδι σε καλαμάκι, ή τα στρείδια συνδυασμένα με vodka, συμπληρώνονται τώρα από ένα ολοκαίνουριο noodles kiosk, αλλά και το diavola kiosk με φρέσκια καυτερή πίτσα, που φτιάχνεται μπροστά μας κι επί τόπου.

Symposio

Μια εμπειρία σύγχρονης Διονυσιακής γιορτής που παρασύρει σφαιρικά τις αισθήσεις και προσεγγίζει πολύπλευρα την διασκέδαση, το "Σymposio Festival" είναι κάτι που δεν έχεις ξαναζήσει ποτέ – εκτός κι αν είχες έρθει στα προηγούμενα… Ακόμη κι έτσι, όμως, το επόμενο θα είναι πιο θεαματικό από κάθε άλλη φορά. Ραντεβού εκεί στις 12 Φεβουαρίου και… δεν θα δείτε ποτέ ξανά το Κέντρο της πόλης με το ίδιο μάτι!

Symposio

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
07/08/2024

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.

Ceviche, φυσικά κρασιά και tuna steak στα κάρβουνα: Το wine bistro "Salina" είναι από μόνο του λόγος για εκδρομή στο Βραχάτι

Γεύσεις με εντάσεις, σε μοντέρνο στιλ αλλά πάντα με παραδοσιακές επιρροές ταιριάζουν άψογα με orange wines και κρασιά που έχουν ζυμωθεί σε αμφορείς.

Tο "Pepe Rosso" στο Λουτράκι φέρνει την Ιταλία στο τραπέζι μας με την ομορφότερη θέα στον Κορινθιακό

Το φιλόξενο spot στην παραλία του Λουτρακίου έχει γίνει στέκι για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες, risotti, πίτσες και όχι μόνο. Σκέφτεσαι ιδανικότερο συνδυασμό για γευστική κοντινή απόδραση;

Οι κορυφαίες γαστροδιευθύνσεις στη Ζάκυνθο: το νησί της πολπέτας, της φριτούρας και της αλιάδας έχει κάτι για όλους!

Η γαστρονομική άνθιση στο φιόρο του Λεβάντε καλά κρατεί, κι αυτά τα εστιατόρια είναι τα ιδανικότερα σημεία για να τη γευτείτε.