Ένα & ένα ίσον απόλαυση!

Ένα και Ένα

Αν είστε λάτρεις της καλής ελληνικής κουζίνας, τότε σίγουρα γνωρίζετε την ταβέρνα "Ένα και Ένα". Το αγαπημένο στέκι στην οδό Κύπρου στο Χαϊδάρι, αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε καλοφαγά της πόλης. Πιστή στην παράδοση και το νόστιμο καλομαγειρεμένο φαγητό, η οικογένεια του Γιάννη Βορρέ και η συνέχειά της, υπόσχεται να σας χαρίσει αυτό ακριβώς που αναζητάτε: παραδοσιακές χειροποίητες γεύσεις, που φτιάχνονται από τα καλύτερα υλικά και σας προσφέρουν ένα αξεπέραστο ταξίδι γεμάτο αρώματα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Πιάτα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, με έμφαση στη λεπτομέρεια, που αποτελούν εγγύηση αλλά και λόγος να επαναλαμβάνετε την επίσκεψή σας.

Ένα και ένα
© Λεωνίδας Τούμπανος

Όσο ακόμα κρατάει ο καλός καιρός, η όμορφη πλατεία με το πλακόστρωτο και τα ανθισμένα δέντρα, σας υπόσχεται μοναδικές παρεΐστικες βραδιές με εκλεκτούς μεζέδες και δροσερό κρασί, ενώ τον χειμώνα δυο φιλόξενες, cosy αίθουσες χαρίζουν απλόχερα ζεστασιά γύρω από το τζάκι, συντροφιά με μοναδικές γαστρονομικές στιγμές που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ο πλούσιος updated κατάλογος κρατάει κάτι από τα παλιά και μαζί με τις φρέσκιες πινελιές του σήμερα, αναδεικνύει τη μαγεία αλλά και το μεγαλείο της ελληνικής κουζίνας.

Ένα και ένα

Σαλάτες για κάθε γούστο, τόσο κλασικές όσο και μοντέρνες, αυθεντικές μαμαδίστικες συνταγές που φτάνουν στο πιάτο σας, με μόνο σκοπό την απόλαυση• κρύα και ζεστά ορεκτικά που ενώνουν έντεχνα την παρέα γύρω από το τραπέζι ,καθώς και εκλεκτά κρεατικά που ψήνονται στα κάρβουνα ή στη σούβλα και αποτελούν αλλά και δικαιολογούν τη φήμη του καταστήματος. Ανάμεσα στα best seller θα βρείτε παϊδάκια γάλακτος, τρυφερή ζουμερή προβατίνα και μοσχομυριστό κοκορέτσι που θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλά σας.
Το φαγητό ενώνει. Το καλό φαγητό είναι πάντα το ζητούμενο και εδώ οι πράξεις βγαίνουν πολύ εύκολα: Ένα & ένα σε γεύση ισούται Ένα & ένα σε ποιότητα!

Ένα και ένα

Extra tip: Εδώ πραγματοποιούνται εκδηλώσεις κάθε τύπου που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.

Κύπρου 19, Χαϊδάρι, τηλ : 2105819463,  IGwww.enakaienataverna.gr 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια