Με σημείο αναφοράς την αυθεντική φιλοξενία και έμπνευση από τη μοναδικότητα του κυκλαδίτικου φυσικού τοπίου, το πρώτο 5* Kenshō γεννήθηκε το 2016 στην παραλία του Ορνού για να προσφέρει μια εμπειρία πολυτελούς διαμονής όπου η υψηλή αισθητική συναντά την κοσμοπολίτικη φιλοξενία. Δίνοντας ορμή σε ένα brand που ταυτίστηκε με το premium lifestyle της Μυκόνου, οι 10 σουίτες και τα 25 δωμάτια του Kenshō Ornos αποτελούν καταφύγιο υψηλής αισθητικής που συνδυάζει την bohemian πολυτέλεια με την απόλυτη αναζωογόνηση και ευεξία, ενώ η μοναδική του τοποθεσία εξασφαλίζει ιδιωτικότητα κι εγγύτητα, δημιουργώντας ένα ησυχαστήριο μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Χώρα της Μυκόνου.
Το interior design, πυλώνας της εμπειρίας Kenshō, συνθέτει ένα καταφύγιο ξεχωριστής φινέτσας, όπου η κάθε λεπτομέρεια συνεισφέρει σε ένα σύνολο ανεπιτήδευτου comfort, ενώ ο απόλυτος συντονισμός του Kenshō Ornos με τις ανάγκες της σύγχρονης ευζωίας, επιβεβαιώνει τη δέσμευση του brand για μια εμπειρία διαμονής που έχει για στόχο της όχι απλά την απόλυτη χαλάρωση του επισκέπτη του, αλλά τη βαθύτερη αφύπνιση όλων των αισθήσεων.
Κορωνίδα των υψίστου επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρει το Kenshō Ornos, το βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου (Top Notch από τους Χρυσούς Σκούφους 2022, αλλά και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2022) είναι απόδειξη της αφοσίωσης του brand στην υψηλή γαστρονομία. Σημείο αναφοράς στο γαστρονομικό χάρτη του νησιού, με τον σεφ Ιπποκράτη Αναγνωστέλη για άλλη μια χρονιά επι κεφαλής, προσφέρει μια gastrocomfort εμπειρία ξεχωριστής λεπτότητας, με ελληνικό πρόσημο και φίνες μοντέρνες τεχνικές.
Συνδυάζοντας κοσμοπολίτικες αναφορές, ελληνικές γεύσεις και κορυφαία πρώτη ύλη, ο σεφ προσκαλεί τον επισκέπτη να συνθέσει μια εμπειρία degu στα μέτρα του, συμπυκνώνοντας το γαστρονομικό του όραμα σε πιάτα όπως το μπαρμπουνάκι με αφρό κακαβιάς και αυγοτάραχο, ή το μοσχαρίσιο κεφτέ στη ρομπάτα, με τραγανή πατάτα και κρέμα από ξυνοτύρι Μυκόνου.
Παράλληλα, προτάσεις όπως τα tortellini με κιμά wagyu και κονσομέ από μοσχαρίσια στηθοπλευρά, ή το κριθαρότο καραβίδας με μπισκ από Pernod και ο αστακός κονφί με σάλτσα σαφράν και αέρα αμυγδάλου, ξεδιπλώνουν το ατμοσφαιρικό άγγιγμα του σεφ με το ταιριαστό setting στο πλάι της πισίνας με τις ελιές, ή στη minimal υπερυψωμένη βεράντα με το πανόραμα του Ορνού για υπόβαθρο, να συνθέτουν μια εμπειρία dining που μένει χαραγμένη στη μνήμη.
Kenshō Ornos
Ορνός, Μύκονος
T. 22890 29001 / 22890 78788
www.kenshōmykonos.com
IG: @Kenshomykonos
FB: Kenshō Ornos