''Gioelia cremeria italiana'': Το αυθεντικό ιταλικό gelato ήρθε στην Αθήνα

Η ιταλική εμπειρία παγωτών και παραδοσιακών γλυκών είναι εδώ για ένα δροσιστικό καλοκαίρι.

Gioelia cremeria italiana

Καλοκαίρι ίσον παγωτό και ιδανικά gelato, καθότι όποιος έχει δοκιμάσει το αυθεντικό ιταλικό παγωτό δύσκολα το ξεχνά. Έτοιμοι να απολαύσετε, λοιπόν, το 100% της εμπειρίας ενός γνήσιου ιταλικού παγωτού; H Gioelia Cremeria Italiana, εταιρεία με τεχνογνωσία του αυθεντικού ιταλικού παγωτού για περίπου μισό αιώνα, έφτασε και στην Ελλάδα. Με 42 καταστήματα σε πάνω από 9 χώρες, η Gioelia Cremeria Italiana μας υποδέχεται προς το παρόν στο Χαλάνδρι, στην οδό Αγίας Παρασκευής 13, από την Πέμπτη 30 Ιουνίου, και σύντομα και σε περισσότερα σημεία συνάντησης στο κέντρο της Αθήνας για να μας μυήσει στην τέχνη του glelato, αλλά και στις ιδιαίτερες γεύσεις και την κορυφαία ποιότητα των παραδοσιακών ιταλικών γλυκών.

cannolo al pistacchio

Η ιστορία του αυθεντικού ιταλικού παγωτού 

Το εργοστάσιο παγωτού που ίδρυσε στα μέσα της δεκαετίας του 1970 ο Gianfranco Proni στο Λούγκο της Ραβέννα, παρασκευάζοντας και προμηθεύοντας τα περισσότερα gelato shops στη Βόρεια Ιταλία, έχει πλέον αναδειχθεί στα χέρια του γιου του, Denis, σε ένα ανερχόμενο διεθνές brand με έμφαση στο φρέσκο υψηλής ποιότητας παγωτό, το οποίο παρασκευάζεται κάθε πέντε ώρες ώστε να διατηρεί τη μοναδική του γεύση. Το παγωτό φυλάσσεται και διατηρείται σε ειδικά διαμορφωμένους ανοξείδωτους κυλίνδρους, ώστε να μην οξειδώνεται και να διατηρεί την μοναδική του γεύση.

Gioelia Cremeria

Στις βασικές αξίες του brand περιλαμβάνεται η απαράμιλλη ποιότητα των πρώτων υλών, οι οποίες έρχονται απευθείας από την Ιταλία, όπως τα φιστίκια Σικελίας, τα φουντούκια Πιεμόντε, η ρικότα από το Παλέρμο, τα μάνγκο ποικιλίας Alphonso και πολλές, πολλές άλλες.

Cremino

Γεύσεις που συναρπάζουν

Λαχταριστό παγωτό Ruby, παγωτό με βέλγικη σοκολάτα Callebaut, fusion sorbets και η signature γεύση Gioelia είναι μόνο μερικές από τις γεύσεις που ξεχωρίζουν, ενώ προσφέρονται και αρκετές vegan επιλογές, που παρασκευάζονται με γάλα ρυζιού. Last but not least τα παραδοσιακά ιταλικά γλυκά: σικελικά cannoli σε ποικίλες γεύσεις (original, gianduja και pistacchio), semifreddo σε γυάλινα κουπάκια, αλλά και τούρτες gelato. Ό,τι πιο κοντινό σε μια δροσιστική βόλτα στην Ιταλία για το φετινό καλοκαίρι.    

Gioelia Cremeria

Opening μετά μουσικής

Η Gioelia Cremeria Italiana μας προσκαλεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στο Χαλάνδρι στην οδό Αγίας Παρασκευής 13 για το επίσημο opening του καταστήματος. Στο πλάι της Gioelia Cremeria Italiana θα βρίσκεται ο Athens DJ, όπου θα μεταδώσει και ραδιοφωνικά το γευστικό ταξίδι με άρωμα Ιταλίας που ξεκινάει από το Χαλάνδρι και σύντομα θα βρίσκεται και σε πολλές άλλες γειτονιές της Αθήνας. 

Αγίας Παρασκευής 13-15, Χαλάνδρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.