Αυτό είναι το μάλλον πιο νόστιμο νηστίσιμο smash burger της Αθήνας

Το λένε C&M, είναι vegetarian και εκεί θα το βρεις. Spoiler alert: Έχει... βραβευμένη υπογραφή.

smash

Το ότι νηστεύεις για το Πάσχα δεν θα έπρεπε να σε εμποδίζει από το να απολαμβάνεις το φαγητό σου, πόσο μάλλον στην Αθήνα του ποιοτικού street food. Έτσι λοιπόν, αν είσαι στην αναζήτηση νοστιμιάς μέσα στην εορταστική περίοδο και δηλώνεις φαν των μπέργκερ, καλό θα ήταν ο δρόμος σου να σε οδηγήσει στο Athens Street Hub για να δοκιμάσεις την νέα προσθήκη στο μενού του 4hands.
 

Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα λοιπόν, ο Γιώργος Παπαζαχαρίας και ο Θάνος Φέσκος παρουσιάζουν την πρώτη τους επίσημη vegetarian δημιουργία με το όνομα C&M (Celeriac & Mushroom). Πρόκειται για ένα μπέργκερ που επιβεβαιώνει πως η δημιουργικότητα και η ένταση της γεύσης δεν γνωρίζουν περιορισμούς.

Το C&M αποτελείται από δύο μπιφτέκια σελινόριζας, αλμυρά μανιτάρια, τυρί αρσενικό Νάξου, μαγιονέζα και πίκλα σέλινο, σερβιρισμένα μέσα στο signature bun του 4Hands. Μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει τη φιλοσοφία του comfort street-food με την ακρίβεια και τις τεχνικές του fine dining.

"Με το C&;M θέλαμε να αποδείξουμε ότι ένα burger χωρίς κρέας μπορεί να είναι το ίδιο satisfying και γεμάτο βάθος, αρκεί να του δώσεις την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια”, σημειώνει ο Γιώργος Παπαζαχαρίας.

Ο Θάνος Φέσκος προσθέτει: "Το vegetarian δεν είναι περιορισμός – είναι ευκαιρία. Να δημιουργήσεις κάτι με χαρακτήρα, που σέβεται το υλικό και την εποχικότητα.”


Το Athens Street Hub είναι ένα φρέσκο πρότζεκτ αστικής κουλτούρας με αύρα θερινού σινεμά, το οποίο συνδυάζει το καλό φαγητό με τα χαλαρά vibes της πόλης και έχει ως αδιαμφησβήτητους πρωταγωνιστές τους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν μία ολοκληρωμένη ‘street’ εμπειρία. Το  4hands και οι Παπαζαχαρίας-Φέσκος συμπληρώνουν αυτό το σκηνικό κάνοντας elevate στο αγαπημένο smash burger κινητοποιώντας γνώσεις και δημιουργικό πνεύμα από τις κουζίνες των fine dining εστιατορίων που έχουν διαπρέψει.



Info:
Το C&M burger θα είναι διαθέσιμο στο κοινό από την Παρασκευή 11 Απριλίου και ώρα 19:00
Κεραμεικού 111, Αθήνα 104 35

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/04/2025

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.

Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου;

Με σημαντική παρουσία στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα είναι μια από τις πιο δυναμικές γαστρονομικές περιοχές της χώρας. Ελάτε να τη γνωρίσουμε με το πηρούνι στο χέρι, παίρνοντας γεύση από τα βραβευμένα εστιατόρια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.