10 χρόνια CTC με μια σειρά κορυφαίων four-hands dinners

Μια δεκαετία γαστρονομικής καινοτομίας, δημιουργικότητας και φιλοξενίας γιορτάζεται με ξεχωριστές fine dining βραδιές.

10 χρόνια CTC με μια σειρά κορυφαίων four-hands dinners

Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο CTC του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη γιορτάζει τη 10η επέτειό του με μια αποκλειστική σειρά four-hands και six-hands δείπνων, καλωσορίζοντας μερικούς καταξιωμένους παγκοσμίως σεφ στην κουζίνα του.

Από την ίδρυσή του το 2015, το CTC έχει συμβάλλει στη διαμόρφωση της γαστρονομικής σκηνής της Αθήνας και αυτή η επέτειος δεν αποτελεί απλώς μια γιορτή διακρίσεων αλλά έναν φόρο τιμής σε δέκα χρόνια δημιουργικότητας, αφοσίωσης και εξέλιξης.

CTC

Για να τιμήσει αυτό το ταξίδι, ο σεφ-πατρόν Τσιοτίνης προσκαλεί κορυφαίους διεθνείς σεφ σε μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία όπου κάθε dinner θα είναι ένας διάλογος πολιτισμών, τεχνικών και πάθους. Χωρίς θεματικούς περιορισμούς, χωρίς όρια - οπου οι σεφ ενωνουν την δημιουργικότητα και τις ιδεες τους αρμονικά.

Οι καλεσμένοι σεφ
  • Απρίλιος: Adam Smith | *Michelin-starred Woven, Αγγλία
  • Μάιος: Sang Hoon Degeimbre | **Two Michelin-starred, Air du Temps, Βέλγιο
  • Ιούνιος: Andreas Selvaggini | *Michelin-starred Savage και Ulrik Jepsen l *Michelin-starred À L'aise, Νορβηγία

10 χρόνια CTC με μια σειρά κορυφαίων four-hands dinners

Ο επισκέπτης μπορεί να περιμένει μια πολυεπίπεδη γαστρονομική εμπειρία, όπου η δημιουργική συνύπαρξη κορυφαίων σεφ οδηγεί σε ένα ιδιαίτερο tasting menu, συνοδευόμενο από επιλεγμένα κρασιά και ποτά που έχουν σχεδιαστεί για να αναδείξουν κάθε πτυχή του. 

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και το CTC στο Costa Navarino

Οι δημιουργίες θα πλαισιωθούν από ένα εξαιρετικά επιμελημένο οινικό πανόραμα, υπό την επιμέλεια του τμήματος Qenothèque της ΆΜΒΥΞ. Πιστή στο όραμά της να εκπροσωπεί εμβληματικά Κτήματα του Ελληνικού & Διεθνούς αμπελώνα, η ΆΜΒΥΞ συμβάλλει στη συγκεκριμένη γαστρονομική εμπειρία με επιλογές κρασιών από το Κτήμα Παλυβού – από την εμβληματική αμπελουργική ζώνη της Νεμέας – των πολυεπίπεδων και καταξιωμένων Wine Estates της Moët Hennessy, καθώς και της εμβληματικής σαμπάνιας Veuve Clicquot. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

CTC

Πλαταιών 15, Κεραμεικός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/04/2025

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.

Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου;

Με σημαντική παρουσία στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα είναι μια από τις πιο δυναμικές γαστρονομικές περιοχές της χώρας. Ελάτε να τη γνωρίσουμε με το πηρούνι στο χέρι, παίρνοντας γεύση από τα βραβευμένα εστιατόρια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.