Η φλόγα της νοστιμιάς καίει ακόμα σε ένα τοπ BBQ Joint της Αθήνας

Mac n cheese, τετράγωνα burgers και νέες νοστιμιές στου Ψυρρή και το Po' Boys, που σβήνει εφτά κεράκια στην τούρτα της ζωής του.

Η φλόγα της νοστιμιάς καίει ακόμα σε ένα τοπ BBQ Joint της Αθήνας

Για έβδομη χρονιά, το Po' Boys πρωταγωνιστεί στα comfort ευ τρώγειν δρώμενα ως ένα από τα κορυφαία BBQ joints της Αθήνας, μένοντας πιστό στην κρεάτινη και καπνιστή φιλοσοφία του, αλλά πάντα με διάθεση ανανέωσης. O Βασίλης Σπόρος παρουσιάζει -δίπλα στα all time classics- νέες εκδοχές σε Sliders, Macs και Po’ Boys, αλλά και καινούρια πιάτα σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες - συν διάφορα twists σε ήδη αγαπημένες επιλογές. 

Po' Boys 7 χρόνια στου Ψυρρή_2

Tο Po’ Boys επανασυστήνει το burger του, με τα μπιφτεκόψωμά του να χωρίζονται πλέον σε τρεις κατηγορίες: τα Smashed, τα Sliders και τα Po’ Boys Classics. Στα Smashed -το Po’ Boys ήταν από τα πρώτα που έφεραν το εν λόγω έδεσμα στην Αθήνα, το 2017, με το Double Smashed Cheeseburger - έρχεται τώρα το Triple Knockout με τρία smashed μπιφτέκια, τριπλό cheddar, τραγανό bacon και καραμελωμένα κρεμμύδια, μέσα σε αφράτο πατατόψωμο.

Po' Boys 7 χρόνια στου Ψυρρή_14

Po' Boys 7 χρόνια στου Ψυρρή_12

Στα Sliders (το κλασικό τετράγωνο burger που έγινε διάσημο από την αλυσίδα White Castle το 1920) υπάρχει επαναπροσδιορισμός με πέντε επιλογές (Cheese, Pastrami, Egg & Bacon, Chipotle, Bacon Avocado) σε αφράτα τετράγωνα πατατόψωμα. Μάλιστα, μπορείς να παίξεις και με Slider Sampler που λύνει το όποιο δίλημμα με τρεις επιλογές σε ένα πιάτο.

Και έπειτα, τα Mac n cheese, που αποκτούν δική τους κατηγορία, με το κλασικό Mac N Cheese και το Sriracha Pulled Pork Mac N Cheese να εμπλουτίζονται με δύο νέες προσθήκες: Το Sweet N Spicy Fried Chicken Mac N Cheese, με τραγανό Buttermilk Fried Chicken και γλυκοπικάντικη κορεάτικη σάλτσα καθώς και το Truffle Mac N Cheese, με μαύρη τρούφα και ποικιλία μανιταριών σοτέ. 

Po' Boys 7 χρόνια στου Ψυρρή_15

Μετά από λαϊκή απαίτηση, επιπροσθέτως, οι τηγανητές φτερούγες επιστρέφουν. Αυτή τη φορά, λουσμένες με τις χειροποίητες Βuffalo και Alabama White BBQ sauces.

Τα Po' Boys ανανεώνονται και σερβίρονται σε πατατόψωμα και πλούσια lobster rolls ενώ το νέο Po' Boys Sampler  παραμένει η ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να μοιραστούν και να δοκιμάσουν όλες τις επιλογές από καπνιστά κρέατα και γαρνιτούρες κατευθείαν από το smoker - Βrisket, Pulled Pork, Pork Belly, Andouille Sausage, Pork Ribs, Buttermilk Fried Chicken - όλα μαζί και γιατί όχι άλλωστε;

Διαβάστε Επίσης

Προχωρώντας στην κατηγορίας των steaks, η Tomahawk, που μέχρι τώρα βρίσκαμε μόνο ως special, πλέον προστίθεται μόνιμα στο μενού και συνδυάζεται ιδανικά με τη δική τους εμφιαλωμένη Po' Boys Lager.

Po' Boys 7 χρόνια στου Ψυρρή_13

Po' Boys 7 χρόνια στου Ψυρρή_3

Γλυκό φινάλε με το δικό τους παγωτό μηχανής - Beignets, NY Cheesecake, Cinnamon Rolls και Brownies γίνονται ακόμα πιο απολαυστικά με το homemade παγωτό μηχανής, το οποίο επίσης σερβίρεται σε χωνάκι ή κυπελλάκι.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Po’ Boys

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/04/2025

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.

Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου;

Με σημαντική παρουσία στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα είναι μια από τις πιο δυναμικές γαστρονομικές περιοχές της χώρας. Ελάτε να τη γνωρίσουμε με το πηρούνι στο χέρι, παίρνοντας γεύση από τα βραβευμένα εστιατόρια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.