Πού πήγε το παγωτό μηχανής; To Dickie Dee έφυγε, το Oikos ήρθε

Θα παραμείνει άραγε στο μενού του νέου γευστικού σποτ, το soft serve παγωτό που έκανε διάσημο τον προκάτοχό του;

Dickie Dee

Δε χρειάζεται να συχνάζεις στο κέντρο, ούτε να είσαι λάτρης του παγωτού για να έχεις ακούσει το Dickie Dee. Το ροζ μαγαζί της οδού Βουλής είχε γίνει διάσημο για το soft serve παγωτό του και κατάφερε να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από αυτό. 


Το Dickie Dee μπορεί να άλλαξε όνομα (και ελαφρώς το κόνσεπτ του) και να έγινε Oikos Athens, όμως το rebranding του δε θα μπορούσε να εξαιρεί το γλύκισμα που το έκανε διάσημο. Έτσι το νόστιμο παγωτό μηχανής με αγνές πρώτες ύλες και βελούδινη υφή επιστρέφει, με τρεις γεύσεις -που ήδη γνωρίζουμε από την προϋπάρχουσα συνθήκη- και μία καινούργια.

Πρώτη στη λίστα είναι η Fior Di Latte (ή σε απλά ελληνικά ανθόγαλο), ενώ παρακάτω βρίσκουμε το αλατισμένο σισιλιάνικο φιστίκι, τη σοκολάτα gianduja και το κουαρτέτο έρχεται να συμπληρώσει το νέο μεν, κλασικό δε γιαούρτι. Εκτός από τα παραπάνω, μπορείς να επιλέξεις από μία μεγάλη ποικιλία μπισκότων αμερικάνικου στιλ, με προφανές best seller της εποχής το Dubai chocolate, αλμυρές σφολιάτες, φρέσκα cinnamon rolls, χειροποίητες μπάρες δημητριακών, καφέ και smoothies. 

Το Oikos Athens είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί έως τις 22.00 καθημερινά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/04/2025

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.

Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου;

Με σημαντική παρουσία στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα είναι μια από τις πιο δυναμικές γαστρονομικές περιοχές της χώρας. Ελάτε να τη γνωρίσουμε με το πηρούνι στο χέρι, παίρνοντας γεύση από τα βραβευμένα εστιατόρια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.