To Ergon μεγαλώνει με νέο εστιατόριο στην Ερμού

Τα επόμενα βήματα του Ergon και πότε θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του το νέο concept ελληνικής κουζίνας.

To ERGON House μεγαλώνει με νέο εστιατόριο στην Ερμού

Άνοιξε στην Αθήνα μόλις το 2019, κι όμως είναι δύσκολο να σκεφτείς πια την οδό Μητροπόλεως χωρίς το Ergon House. Με βασικές αρχές τις καλές πρώτες ύλες, τον συνδυασμό υπηρεσιών και την πρωτοποριακή αισθητική αποτελεί έναν σημαντικό αθηναϊκό πολυχώρο και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στη σκηνή της εστίασης και της διαμονής, ως κάτι πρωτοποριακό.

Μέσα στο 2025 λοιπόν, το Ergon ετοιμάζεται να επεκταθεί ακόμα περισσότερο, με νέες τοποθεσίες και concept που θα μας απασχολήσουν. 

Διαβάστε Επίσης


Περιμένουμε λοιπόν έναν ολοκαίνουργιο εστιατορικό πολυχώρο με ελληνικό, παραδοσιακό χαρακτήρα και ματιές στην αστική κουζίνα, που φιλοδοξεί να μας μεταφέρει στην παλιά Αθήνα. Τη γευστική επιμέλεια στο νέο σποτ που θα πιάσει πόστο στα χαμηλά της Ερμού -και αναμένεται τον Μάιο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αναλάβει για ακόμα μία φορά ο σεφ Παναγιώτης Ξάνθης, υπεύθυνος για τις δημιουργίες σε κάθε Ergon τοποθεσία εκτός του bakery.

Το project θα συμπληρώνεται από πολυτελή δωμάτια πάνω από το νέο εστιατόριο. Αυτό δε θα είναι το μόνο καινούργιο project από τους ανθρώπους του Ergon, καθώς ετοιμάζουν μπόλικα ακόμη κόνσεπτ για το προσεχές διάστημα.

Περισσότερα προσεχώς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/04/2025

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.

Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου;

Με σημαντική παρουσία στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα είναι μια από τις πιο δυναμικές γαστρονομικές περιοχές της χώρας. Ελάτε να τη γνωρίσουμε με το πηρούνι στο χέρι, παίρνοντας γεύση από τα βραβευμένα εστιατόρια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.