Καθαρά Δευτέρα σε Taverna 37 και Mercato

Γεύσεις παράδοσης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Four Seasons Astir Palace.

Καθαρά Δευτέρα σε Taverna 37 και Mercato

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της πρωτεύουσας και στο γοητευτικό αν μη τι άλλο σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Four Seasons Astir Palace προσκαλεί τον επισκέπτη σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες, εμπνευσμένες από την πλούσια ελληνική παράδοση. Αυτή την περίοδο, η Taverna 37 και το Mercato ετοιμάζονται να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα με ιδιαίτερα μενού, που αναδεικνύουν την αυθεντική ελληνική και μεσογειακή κουζίνα - παράλληλα το Winter Menu της Taverna 37 υπόσχεται αυθεντικές ελληνικές γεύσεις όλη τη σεζόν. 

Καθαρά Δευτέρα στην Taverna 37 

Στις 3 Μαρτίου, η Taverna 37 προσφέρει μια εμπειρία γεμάτη αρώματα και γεύσεις από το ελληνικό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα παραδοσιακό οικογενειακό μενού, που συνδυάζει εκλεκτά θαλασσινά, φρέσκες σαλάτες και λαχταριστά ορεκτικά, σε ένα περιβάλλον που αποπνέει ζεστασιά και αυθεντικότητα. Από δροσερές σαλάτες και ντελικάτα όστρακα μέχρι παραδοσιακές λιχουδιές όπως ταραμοσαλάτα, χταποδάκι ξιδάτο και καλαμάρι στη σχάρα, κάθε πιάτο αποτελεί ωδή στην ελληνική κουζίνα. Το γεύμα ολοκληρώνεται με σπιτικά γλυκίσματα και φρεσκοψημένες λαγάνες, ενώ η ανεμπόδιστη θέα στον Σαρωνικό συμπληρώνει την εμπειρία. Κόστος ανά άτομο: 95€.

Διαβάστε Επίσης

Καθαρά Δευτέρα στο Mercato 

Για όσους αναζητούν μια διαφορετική προσέγγιση στη Σαρακοστή, το Mercato προσφέρει ένα ξεχωριστό brunch για την Καθαρά Δευτέρα που παντρεύει τις γεύσεις της Μεσογείου με τη μαεστρία της ιταλικής κουζίνας. Φρέσκα θαλασσινά, λαχανικά εποχής και αγνά υλικά, δημιουργούν ισορροπημένους συνδυασμούς και γεύσεις που αναδεικνύουν τη νηστεία με έναν κοσμοπολίτικο τρόπο. Από πλούσιες σούπες με όσπρια και θαλασσινά μέχρι φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά με σάλτσες εμπνευσμένες από την ιταλική παράδοση, το Mercato προσφέρει μια μοναδική εναλλακτική γαστρονομική εμπειρία για όσους αγαπούν τη Σαρακοστή, αλλά και τις μεσογειακές γεύσεις. Κόστος ανά άτομο: 80€.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Taverna 37

(ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens»), Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.