
Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της πρωτεύουσας και στο γοητευτικό αν μη τι άλλο σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Four Seasons Astir Palace προσκαλεί τον επισκέπτη σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες, εμπνευσμένες από την πλούσια ελληνική παράδοση. Αυτή την περίοδο, η Taverna 37 και το Mercato ετοιμάζονται να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα με ιδιαίτερα μενού, που αναδεικνύουν την αυθεντική ελληνική και μεσογειακή κουζίνα - παράλληλα το Winter Menu της Taverna 37 υπόσχεται αυθεντικές ελληνικές γεύσεις όλη τη σεζόν.
Καθαρά Δευτέρα στην Taverna 37
Στις 3 Μαρτίου, η Taverna 37 προσφέρει μια εμπειρία γεμάτη αρώματα και γεύσεις από το ελληνικό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα παραδοσιακό οικογενειακό μενού, που συνδυάζει εκλεκτά θαλασσινά, φρέσκες σαλάτες και λαχταριστά ορεκτικά, σε ένα περιβάλλον που αποπνέει ζεστασιά και αυθεντικότητα. Από δροσερές σαλάτες και ντελικάτα όστρακα μέχρι παραδοσιακές λιχουδιές όπως ταραμοσαλάτα, χταποδάκι ξιδάτο και καλαμάρι στη σχάρα, κάθε πιάτο αποτελεί ωδή στην ελληνική κουζίνα. Το γεύμα ολοκληρώνεται με σπιτικά γλυκίσματα και φρεσκοψημένες λαγάνες, ενώ η ανεμπόδιστη θέα στον Σαρωνικό συμπληρώνει την εμπειρία. Κόστος ανά άτομο: 95€.
Καθαρά Δευτέρα στο Mercato
Για όσους αναζητούν μια διαφορετική προσέγγιση στη Σαρακοστή, το Mercato προσφέρει ένα ξεχωριστό brunch για την Καθαρά Δευτέρα που παντρεύει τις γεύσεις της Μεσογείου με τη μαεστρία της ιταλικής κουζίνας. Φρέσκα θαλασσινά, λαχανικά εποχής και αγνά υλικά, δημιουργούν ισορροπημένους συνδυασμούς και γεύσεις που αναδεικνύουν τη νηστεία με έναν κοσμοπολίτικο τρόπο. Από πλούσιες σούπες με όσπρια και θαλασσινά μέχρι φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά με σάλτσες εμπνευσμένες από την ιταλική παράδοση, το Mercato προσφέρει μια μοναδική εναλλακτική γαστρονομική εμπειρία για όσους αγαπούν τη Σαρακοστή, αλλά και τις μεσογειακές γεύσεις. Κόστος ανά άτομο: 80€.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.