Ο Θάνος Φέσκος αποχώρησε από το "Delta"

Τέλος εποχής για τον ταλαντούχο σεφ στο πολυβραβευμένο εστιατόριο του ΚΠΙΣΝ.

Ο σεφ Θάνος Φέσκος

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων μηνών, ο Θάνος Φέσκος ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και δύο αστέρια Michelin (συν το πράσινο αστέρι του κόκκινου γαστρονομικού οδηγού) "Delta".

Ο ταλαντούχος σεφ τοποθετήθηκε μέσω προσωπικού του λογαριασμού στα social media, ευχαριστώντας όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια. 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα επόμενα βήματά του, έχοντας ασφαλώς υπόψιν και την εξαιρετική δουλειά που παρουσιάζει στο παριανό "Parōn" του ξενοδοχείου "Parilio".

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.