Ένα από τα καθιερωμένα σημεία συνάντησης στη Νέα Ερυθραία μάς υποδέχεται την ομορφότερη εποχή του χρόνου στη φροντισμένη pop σάλα του, λαμπερό και γιορτινά στολισμένο. Στα τραπέζια του δίνουν ραντεβού ο κοσμοπολιτισμός με τις διεθνείς επιρροές σε γαστρονομικές συναντήσεις που παντρεύουν την παράδοση με τη δημιουργικότητα. Ο έμπειρος executive chef Χρυσόστομος Πρασατζής και η ομάδα του τοποθετούν στο βήμα της γεύσης premium προϊόντα και επιλεγμένα ολόφρεσκα υλικά από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε πολύ καλές αποδόσεις.
Στο μενού θα βρείτε παραδοσιακά πιάτα ελληνικής κουζίνας σε σύγχρονες μεταφράσεις, αλλά και γνωστές διεθνείς σπεσιαλιτέ που ενισχύουν τη φινετσάτη εξωστρέφεια του δημοφι λούς αυτού πόστου. Θα ξεκινήσετε με ταρτάρ από μοσχαρίσιο φιλέτο ελληνικής εκτροφής, αβγά τηγανισμένα στη στάκα και surf ‘n’ turf γαρίδες με τσορίθο και φρέσκια ντομάτα σερβιρισμένες σε φωλιά παρμεζάνας, θα συνεχίσετε με τις παπαρδέλες με μοσχαρίσια φιλετίνια, ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και το εξαιρετικό Chateaubriand με sauce Béarnaise.
Χειμάρρας 7, Νέα Ερυθραία, 2108070969, www.zaatar.gr, FB: Zaatar, IG: @zaatar.gr