Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης © AI generated

Η Νέα Υόρκη συνεχίζει να μαγνητίζει τους λάτρεις της γαστρονομίας με νέες αφίξεις που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητά τους και την ποικιλία τους. Από τη fusion κουζίνα έως τα fine dining concepts, αυτά είναι τα εστιατόρια που ξεχώρισε το Condé Nast Traveler.

Odre

Με έμφαση στα εποχικά υλικά, το "Odre" συνδυάζει κορεάτικες γεύσεις με εκλεπτυσμένες πινελιές. Το τριών πιάτων μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως δροσερό κοτόπουλο σε σάλτσα μουστάρδας και ποικιλία sashimi σε chojang.

Gus & Marty's

Ένα νέο ελληνικό εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα στο McCarren Park. Η εντυπωσιακή πρόσοψη από γυαλί και οι γεύσεις της Μεσογείου το κάνουν ιδανικό για casual αλλά κομψές βραδιές.

Sea

Αυτό το εστιατόριο από τον Junsik Yam συνδυάζει την ταϊλανδέζικη κουζίνα με στοιχεία από άλλες ασιατικές παραδόσεις. Ξεχωρίζουν πιάτα με πικάντικη κρούστα και αρωματικά καρυκεύματα.

Kiko

Σε μια ανερχόμενη περιοχή, το Kiko προσφέρει μοναδικές εκδοχές κλασικών πιάτων, όπως τηγανητό κοτόπουλο και dry-aged μπριζόλα. Ο ζεστός χώρος του το καθιστά ιδανικό για συχνές επισκέψεις.

Twin Tails

Σε ένα glam περιβάλλον με μαρμάρινες λεπτομέρειες, απολαύστε πιάτα όπως πράσινο κάρυ με σαλιγκάρια. Η τοποθεσία μέσα σε mall δεν αφαιρεί από τη λάμψη του.

El Cedro

Συνδυάζοντας τη μεξικανική και τη λιβανέζικη κουζίνα, το El Cedro προσφέρει μοναδικές γεύσεις, σε μια περιοχή με παράδοση στην ethnic γαστρονομία.

Smør

Με άρωμα από Σκανδιναβία, το Smør σερβίρει μικρά πιάτα όπως smørrebrød με γαρίδες και λουξ υλικά που μεταφέρουν τους επισκέπτες στην Κοπεγχάγη.

Clemente Bar

Το νέο δημιούργημα του Daniel Humm επαναπροσδιορίζει την έννοια της φυτικής γαστρονομίας. Απόλυτα δημιουργικά πιάτα σε μια fine dining εμπειρία.

Brass

Το τέλειο μέρος για τους φθινοπωρινούς μήνες, με ατμόσφαιρα μπρασερί που σερβίρει σπάνια κρέατα και κομψά κοκτέιλ.

Kellogg's Diner

Ένα κλασικό diner στη Williamsburg, Brooklyn, γνωστό για την φωτεινή, νέον είσοδό του και τις νοσταλγικές γεύσεις του. Ιδανικό για casual φαγητό και βραδινές εξορμήσεις.

Smithereens

Προσφέρει δημιουργική κουζίνα με έμφαση στις τοπικές πρώτες ύλες. Είναι δημοφιλές για τα κοκτέιλ και την μίνιμαλ αισθητική του.

Bridges

Ένα εκλεπτυσμένο concept που συνδυάζει διεθνείς γεύσεις με νότες από τοπικές συνταγές. Είναι ιδανικό για ένα χαλαρό αλλά ποιοτικό γεύμα.

Manuela

Μεσογειακή κουζίνα με πινελιές μοντέρνας παρουσίασης σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο, γνωστό για την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Il Totano

Παραδοσιακή ιταλική τρατορία, γνωστή για τα αυθεντικά πιάτα της και την οικεία ατμόσφαιρά της.

Strange Delight

Εναλλακτικό και φρέσκο, προσφέρει πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων και πιάτα που εκπλήσσουν με την πρωτοτυπία τους.

Hellbender

Ένα gastro-pub που ξεχωρίζει για τα τολμηρά πιάτα του και τη φιλική του ατμόσφαιρα.

Flyfish Club

Ένας exclusive χώρος που συνδυάζει φρέσκα θαλασσινά και μια χαλαρή, πολυτελή ατμόσφαιρα, ιδανικός για απαιτητικούς καλοφαγάδες.

Good Guys

Το Good Guys είναι ένα ζεστό wine και aperitivo bar στη Νέα Υόρκη, ιδανικό για μικρές λιχουδιές. Βρίσκεται δίπλα στο διάσημο μπαρ Attaboy και συνδυάζει χαλαρή ατμόσφαιρα με ποιοτική κουζίνα.

Malka

Ένα εστιατόριο που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτιστική ανάμειξη, δημιουργώντας πιάτα εμπνευσμένα από διαφορετικές κουζίνες.

Din Tai Fung

Η διεθνής φήμη του για τα xiao long bao (σούπα-ζυμαρικά με λεπτή ζύμη) το καθιστά πόλο έλξης για τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας. Το μενού περιλαμβάνει εξαιρετικές επιλογές όπως το Kurobuta pork και παραδοσιακά noodles​.

Frena

Ένας αγαπημένος φούρνος που σερβίρει kosher ψωμιά και γλυκά, προσελκύοντας τους λάτρεις της αυθεντικής γεύσης.

Ikigai

Ένα σύγχρονο εστιατόριο που συνδυάζει παραδοσιακές ιαπωνικές τεχνικές με νέες προσεγγίσεις.

Cecchi's

Προσφέρει κλασική ιταλική κουζίνα με έμφαση σε φρέσκες πρώτες ύλες και πιάτα που θυμίζουν οικογενειακές παραδόσεις.

Omakase Room by Shin

Ένα intimate σούσι spot που βασίζεται στην εμπειρία "omakase", με δημιουργίες υψηλού επιπέδου που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Parcelle Greenwich Village

Μια χαλαρή επιλογή με έμφαση στα φυσικά κρασιά και ένα φιλικό, ζεστό περιβάλλον.

Eel Bar

Ένα σύγχρονο εστιατόριο που ειδικεύεται σε δημιουργίες με χέλι, προσφέροντας μοναδικές γεύσεις.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.