Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

La Suite Lounge

Αυτό το Νοέμβριο, η Αθήνα ζωντανεύει και απογειώνεται γευστικά στο "St George Lycabettus", με το βραβευμένο εστιατόριο "La Suite Lounge" να αναλαμβάνει τον ρόλο του πρωταγωνιστή. Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου, που φημίζεται για την θέα του στην Ακρόπολη, μεταμορφώνεται σε μια παγκόσμια σκηνή γεύσεων και αρωμάτων, όπου οι κουζίνες του κόσμου συναντιούνται και δημιουργούν γαστρονομικές εμπειρίες.

Μέσα από τρία θεματικά μενού, εμπνευσμένα από διεθνείς γαστρονομικές παραδόσεις, οι επισκέπτες του "La Suite Lounge" έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν γευστικά από την πασίγνωστη Βουργουνδία μέχρι την Αμερική και να επιστρέψουν στην καρδιά της Αθήνας. Κάθε πιάτο είναι μία σύνθεση του Executive Chef Στέφανου Παπανικολάου, ο οποίος συνδυάζει παραδοσιακά υλικά με μοντέρνες τεχνικές.

Πιο συγκεκριμένα οι τρεις θεματικές βραδιές αυτού του μήνα στο "La Suite Lounge Restaurant" είναι:

New Red Alert!

Le Beaujolais Nouveau est arrivé! | 21–27/11

Οι λάτρεις του καλού κρασιού, είναι έτοιμοι να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους με την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας σοδειάς του διάσημου γαλλικού Beaujolais Nouveau. Ο Στέφανος Παπανικολάου δημιούργησε ένα Ελλήνο-Γαλλικό fusion μενού που απογειώνει την εμπειρία. Το ταξίδι γεύσεων ξεκινά με τρυφερά σαλατικά με brie και αχλάδι ποσέ σε κρασί Bordeaux, συνεχίζεται με μενταγιόν από φιλέτο χοιρινό, κρέμα σελινόριζας και σάλτσα Marchand de Vin, και ολοκληρώνεται με ένα φοντάν σοκολάτας με παγωτό βανίλιας.

La Suite Lounge

In a state of Grace

Thanksgiving Night | 28/11

Το κλασικό "Δείπνο των Ευχαριστιών" αποκτά νέα διάσταση στην Αθήνα, με τη δημιουργική προσέγγιση του Στέφανου Παπανικολάου στην αμερικανική παράδοση. Το μενού περιλαμβάνει βελούδινη σούπα καλαμποκιού με καραμελωμένο μπέικον και σιρόπι σφενδάμου, σαλάτα από φρέσκα πράσινα σαλατικά, ψητή κολοκύθα, ξινοτύρι, ρόδι και pecan, και παραδοσιακή γαλοπούλα συνοδευόμενη από κρέμα γλυκοπατάτας με τζίντζερ, ψητά καρότα, λαχανάκια Βρυξελλών και αρωματική σάλτσα gravy με κόκκινα φρούτα. Το γλυκό επιδόρπιο, το apple crumble με ζεστή butterscotch και παγωτό βανίλιας, προσφέρει τον τέλειο επίλογο.

La Suite Lounge

Τhank God, it’s Black Friday 

Black Friday | 29/11

Στο "La Suite Lounge", οι επισκέπτες μπορούν να γιορτάσουν την ημέρα με 25% έκπτωση και να απολαύσουν το Gold Anniversary Menu Degustation, αφιερωμένο στα 50 χρόνια λειτουργίας του "St George Lycabettus". Για μια ακόμη πιο αξέχαστη βραδιά, υπάρχει η δυνατότητα να συνδυάσουν το δείπνο με μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο και να επωφεληθούν από 35% έκπτωση σε όλα τα δωμάτια και τις σουίτες. Η προσφορά διαρκεί μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.

La Suite Lounge

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.