Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

La Suite Lounge

Αυτό το Νοέμβριο, η Αθήνα ζωντανεύει και απογειώνεται γευστικά στο "St George Lycabettus", με το βραβευμένο εστιατόριο "La Suite Lounge" να αναλαμβάνει τον ρόλο του πρωταγωνιστή. Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου, που φημίζεται για την θέα του στην Ακρόπολη, μεταμορφώνεται σε μια παγκόσμια σκηνή γεύσεων και αρωμάτων, όπου οι κουζίνες του κόσμου συναντιούνται και δημιουργούν γαστρονομικές εμπειρίες.

Μέσα από τρία θεματικά μενού, εμπνευσμένα από διεθνείς γαστρονομικές παραδόσεις, οι επισκέπτες του "La Suite Lounge" έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν γευστικά από την πασίγνωστη Βουργουνδία μέχρι την Αμερική και να επιστρέψουν στην καρδιά της Αθήνας. Κάθε πιάτο είναι μία σύνθεση του Executive Chef Στέφανου Παπανικολάου, ο οποίος συνδυάζει παραδοσιακά υλικά με μοντέρνες τεχνικές.

Πιο συγκεκριμένα οι τρεις θεματικές βραδιές αυτού του μήνα στο "La Suite Lounge Restaurant" είναι:

New Red Alert!

Le Beaujolais Nouveau est arrivé! | 21–27/11

Οι λάτρεις του καλού κρασιού, είναι έτοιμοι να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους με την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας σοδειάς του διάσημου γαλλικού Beaujolais Nouveau. Ο Στέφανος Παπανικολάου δημιούργησε ένα Ελλήνο-Γαλλικό fusion μενού που απογειώνει την εμπειρία. Το ταξίδι γεύσεων ξεκινά με τρυφερά σαλατικά με brie και αχλάδι ποσέ σε κρασί Bordeaux, συνεχίζεται με μενταγιόν από φιλέτο χοιρινό, κρέμα σελινόριζας και σάλτσα Marchand de Vin, και ολοκληρώνεται με ένα φοντάν σοκολάτας με παγωτό βανίλιας.

La Suite Lounge

In a state of Grace

Thanksgiving Night | 28/11

Το κλασικό "Δείπνο των Ευχαριστιών" αποκτά νέα διάσταση στην Αθήνα, με τη δημιουργική προσέγγιση του Στέφανου Παπανικολάου στην αμερικανική παράδοση. Το μενού περιλαμβάνει βελούδινη σούπα καλαμποκιού με καραμελωμένο μπέικον και σιρόπι σφενδάμου, σαλάτα από φρέσκα πράσινα σαλατικά, ψητή κολοκύθα, ξινοτύρι, ρόδι και pecan, και παραδοσιακή γαλοπούλα συνοδευόμενη από κρέμα γλυκοπατάτας με τζίντζερ, ψητά καρότα, λαχανάκια Βρυξελλών και αρωματική σάλτσα gravy με κόκκινα φρούτα. Το γλυκό επιδόρπιο, το apple crumble με ζεστή butterscotch και παγωτό βανίλιας, προσφέρει τον τέλειο επίλογο.

La Suite Lounge

Τhank God, it’s Black Friday 

Black Friday | 29/11

Στο "La Suite Lounge", οι επισκέπτες μπορούν να γιορτάσουν την ημέρα με 25% έκπτωση και να απολαύσουν το Gold Anniversary Menu Degustation, αφιερωμένο στα 50 χρόνια λειτουργίας του "St George Lycabettus". Για μια ακόμη πιο αξέχαστη βραδιά, υπάρχει η δυνατότητα να συνδυάσουν το δείπνο με μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο και να επωφεληθούν από 35% έκπτωση σε όλα τα δωμάτια και τις σουίτες. Η προσφορά διαρκεί μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.

La Suite Lounge

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.