150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

Always Grand | 150 Years of Flavors

Η πολυτέλεια και η παράδοση συναντιούνται στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία", το οποίο γιορτάζει 150 χρόνια λειτουργίας με ένα νέο επετειακό μενού, "Always Grand | 150 Years of Flavors". Από τις 6 Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Winter Garden City Lounge, με πιάτα εμπνευσμένα από την γαστρονομική κληρονομιά του ξενοδοχείου και της παλαιάς Αθήνας.

Always Grand | 150 Years of Flavors

Ο δύο φορές βραβευμένος με αστέρι Michelin Executive Chef, Αστέριος Κουστούδης, υπογράφει ένα μενού που αναβιώνει γεύσεις και μνήμες από τα μέσα του 20ού αιώνα. Κλασικές δημιουργίες, όπως η αυθεντική Αθηναϊκή σαλάτα της δεκαετίας του 1970, το σιντριβάνι από γαρίδες cocktail και τα διάσημα Vol-au-Vent, τιμούν την αστική κουζίνα της εποχής, φέρνοντας στο σήμερα τη φινέτσα και την ελαφρότητα της γαλλικής παράδοσης.

Always Grand | 150 Years of Flavors

Παράλληλα, η ελληνική γαστρονομική παράδοση εκπροσωπείται επάξια από εμβληματικά πιάτα, όπως οι λαχανοντολμάδες, που ενώνουν την παράδοση με τη μοντέρνα αισθητική. Στο γλυκό φινάλε, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη νουγκατίνα, ένα κλασικό ευρωπαϊκό επιδόρπιο που έχει κατακτήσει τη θέση του στις καρδιές των Αθηναίων.

Always Grand | 150 Years of Flavors

Το επετειακό μενού συμπληρώνεται από ένα afternoon tea, το οποίο έχει σχεδιάσει ο ταλαντούχος Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γεύσεις που αποπνέουν αυθεντική αθηναϊκή αίγλη και νοσταλγία για το παρελθόν.

Always Grand | 150 Years of Flavors

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103330748

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.