150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

Always Grand | 150 Years of Flavors

Η πολυτέλεια και η παράδοση συναντιούνται στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία", το οποίο γιορτάζει 150 χρόνια λειτουργίας με ένα νέο επετειακό μενού, "Always Grand | 150 Years of Flavors". Από τις 6 Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Winter Garden City Lounge, με πιάτα εμπνευσμένα από την γαστρονομική κληρονομιά του ξενοδοχείου και της παλαιάς Αθήνας.

Always Grand | 150 Years of Flavors

Ο δύο φορές βραβευμένος με αστέρι Michelin Executive Chef, Αστέριος Κουστούδης, υπογράφει ένα μενού που αναβιώνει γεύσεις και μνήμες από τα μέσα του 20ού αιώνα. Κλασικές δημιουργίες, όπως η αυθεντική Αθηναϊκή σαλάτα της δεκαετίας του 1970, το σιντριβάνι από γαρίδες cocktail και τα διάσημα Vol-au-Vent, τιμούν την αστική κουζίνα της εποχής, φέρνοντας στο σήμερα τη φινέτσα και την ελαφρότητα της γαλλικής παράδοσης.

Always Grand | 150 Years of Flavors

Παράλληλα, η ελληνική γαστρονομική παράδοση εκπροσωπείται επάξια από εμβληματικά πιάτα, όπως οι λαχανοντολμάδες, που ενώνουν την παράδοση με τη μοντέρνα αισθητική. Στο γλυκό φινάλε, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη νουγκατίνα, ένα κλασικό ευρωπαϊκό επιδόρπιο που έχει κατακτήσει τη θέση του στις καρδιές των Αθηναίων.

Always Grand | 150 Years of Flavors

Το επετειακό μενού συμπληρώνεται από ένα afternoon tea, το οποίο έχει σχεδιάσει ο ταλαντούχος Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γεύσεις που αποπνέουν αυθεντική αθηναϊκή αίγλη και νοσταλγία για το παρελθόν.

Always Grand | 150 Years of Flavors

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103330748

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/11/2024

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.

Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό

Μία από τις δημοφιλέστερες αφίξεις της σεζόν παρουσιάζει το νέο της, παραδοσιακό ελληνικό, πρωινό.