Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό

Μία από τις δημοφιλέστερες αφίξεις της σεζόν παρουσιάζει το νέο της, παραδοσιακό ελληνικό, πρωινό.

Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό

Στα ψηλά της οδού Μητροπόλεως η 'Ταράτσα' (ή 'Αθηναϊκή Ταράτσα', όπως είναι η πλήρης και επίσημη ονομασία του ολόφρεσκου σποτ) έκανε εδώ και λίγες εβδομάδες πρεμιέρα, σαν μία συνέργεια της ομάδας του 'Ami' με εκείνη του 'The Bar in Front of the Bar' - και με τον Αλέξανδρο Καρακατσάνη στη φροντίδα της κουζίνας.

Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό 4

Πέρα από τη λεβαντίνικης έμπνευσης κουζίνα και πάντοτε με γαρνιτούρες την πανοραμική θέα και τη feelgood ατμόσφαιρα, η 'Αθηναϊκή Ταράτσα' προσφέρει στον επισκέπτη και την επιλογή να ξεκινήσει εκεί την ημέρα του, με ένα πρωινό εμπνευσμένο από την παράδοση, επιμελημένο από τον executive chef Αλέξανδρο Καρακατσάνη.

Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό 2

Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό 1

Όλα τα υλικά προέρχονται από Έλληνες τοπικούς παραγωγούς, με προϊόντα από διάφορες περιοχές της χώρας, όπως το γιαούρτι από το Καρπενήσι και η γραβιέρα της Νάξου, που αναδεικνύουν τον πλούτο της ελληνικής γης.

Το μενού περιλαμβάνει αγαπημένες συνταγές, με κάποιες να έρχονται από τις γιαγιάδες των μελών της ομάδας της 'Ταράτσας', όπως οι παραδοσιακές τηγανίτες με μέλι και καρύδια, που προσθέτουν μια νοσταλγική και αυθεντική πινελιά στην εμπειρία.

Το πρωινό της Ταράτσας τρέχει καθημερινά από τις 07.30 - 14.30.

Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό 3

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Αθηναϊκή Ταράτσα

Regal Hotel, Μητροπόλεως 60, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι Έλληνες σεφ που ξεχώρισαν στα The Best Chef Awards 2024

Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Γιώργος Παπαζαχαρίας, Τάσος Μαντής και Δημήτρης Μουδιός βρέθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους, στη φετινή λίστα του διεθνή θεσμού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Terroirist: Στα οινικότερα του Χαλανδρίου

Εκλεκτά κρασιά από τον ντόπιο και διεθνή αμπελώνα, φινετσάτα πιάτα και χαλαρό ύφος, στο cool οινικό σημείο των ΒΠ.

IT+: Νέα τοποθεσία, νέο μενού, νέο πρόσωπο

Ένα φρέσκο στέκι προστίθεται στη Βουκουρεστίου, σαν συνέχεια του δημοφιλούς σποτ του Κολωνακίου.

Τα The World’s 50 Best Restaurants κάνουν dolce vita στο Τορίνο

Τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου επιστρέφουν στην Ευρώπη και επιλέγουν την κομψότατη πόλη του ιταλικού βορρά.

Στο "Ιώδιο" της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη απολαύσαμε κοσμοπολίτικη ψαροφαγία με δημιουργικό touch

Βρεθήκαμε στο talk of the town νέο εστιατόριο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη κι εντυπωσιαστήκαμε όχι μόνο από τον ατμοσφαιρικό και κεφάτο, εξωστρεφή χώρο, αλλά και από την κουζίνα της πολυβραβευμένης σεφ, που στροφάρει δυνατά πριν κλείσει καλά - καλά εβδομάδα λειτουργίας.

Bagatelle Athens, προσεχώς στη Βουλιαγμένη

Μία νέα πρόταση έρχεται τον Νοέμβριο στην Astir Marina.

Η "Bottega Da Marco" ήρθε να φέρει αέρα αυθεντικής Ιταλίας στο Χαλάνδρι

Το νέο all day wine bar-restaurant του σεφ της ιταλικής Πρεσβείας Marco Serra στη hot πιάτσα του Χαλανδρίου, σε ταξιδεύει Ιταλία με φινέτσα και γνήσιες γεύσεις.