Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό

Μία από τις δημοφιλέστερες αφίξεις της σεζόν παρουσιάζει το νέο της, παραδοσιακό ελληνικό, πρωινό.

Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό

Στα ψηλά της οδού Μητροπόλεως η 'Ταράτσα' (ή 'Αθηναϊκή Ταράτσα', όπως είναι η πλήρης και επίσημη ονομασία του ολόφρεσκου σποτ) έκανε εδώ και λίγες εβδομάδες πρεμιέρα, σαν μία συνέργεια της ομάδας του 'Ami' με εκείνη του 'The Bar in Front of the Bar' - και με τον Αλέξανδρο Καρακατσάνη στη φροντίδα της κουζίνας.

Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό 4

Πέρα από τη λεβαντίνικης έμπνευσης κουζίνα και πάντοτε με γαρνιτούρες την πανοραμική θέα και τη feelgood ατμόσφαιρα, η 'Αθηναϊκή Ταράτσα' προσφέρει στον επισκέπτη και την επιλογή να ξεκινήσει εκεί την ημέρα του, με ένα πρωινό εμπνευσμένο από την παράδοση, επιμελημένο από τον executive chef Αλέξανδρο Καρακατσάνη.

Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό 2

Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό 1

Όλα τα υλικά προέρχονται από Έλληνες τοπικούς παραγωγούς, με προϊόντα από διάφορες περιοχές της χώρας, όπως το γιαούρτι από το Καρπενήσι και η γραβιέρα της Νάξου, που αναδεικνύουν τον πλούτο της ελληνικής γης.

Το μενού περιλαμβάνει αγαπημένες συνταγές, με κάποιες να έρχονται από τις γιαγιάδες των μελών της ομάδας της 'Ταράτσας', όπως οι παραδοσιακές τηγανίτες με μέλι και καρύδια, που προσθέτουν μια νοσταλγική και αυθεντική πινελιά στην εμπειρία.

Το πρωινό της Ταράτσας τρέχει καθημερινά από τις 07.30 - 14.30.

Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό 3

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Ταράτσα Athens

Regal Hotel, Μητροπόλεως 60, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.