Στα ψηλά της οδού Μητροπόλεως η 'Ταράτσα' (ή 'Αθηναϊκή Ταράτσα', όπως είναι η πλήρης και επίσημη ονομασία του ολόφρεσκου σποτ) έκανε εδώ και λίγες εβδομάδες πρεμιέρα, σαν μία συνέργεια της ομάδας του 'Ami' με εκείνη του 'The Bar in Front of the Bar' - και με τον Αλέξανδρο Καρακατσάνη στη φροντίδα της κουζίνας.
Πέρα από τη λεβαντίνικης έμπνευσης κουζίνα και πάντοτε με γαρνιτούρες την πανοραμική θέα και τη feelgood ατμόσφαιρα, η 'Αθηναϊκή Ταράτσα' προσφέρει στον επισκέπτη και την επιλογή να ξεκινήσει εκεί την ημέρα του, με ένα πρωινό εμπνευσμένο από την παράδοση, επιμελημένο από τον executive chef Αλέξανδρο Καρακατσάνη.
Όλα τα υλικά προέρχονται από Έλληνες τοπικούς παραγωγούς, με προϊόντα από διάφορες περιοχές της χώρας, όπως το γιαούρτι από το Καρπενήσι και η γραβιέρα της Νάξου, που αναδεικνύουν τον πλούτο της ελληνικής γης.
Το μενού περιλαμβάνει αγαπημένες συνταγές, με κάποιες να έρχονται από τις γιαγιάδες των μελών της ομάδας της 'Ταράτσας', όπως οι παραδοσιακές τηγανίτες με μέλι και καρύδια, που προσθέτουν μια νοσταλγική και αυθεντική πινελιά στην εμπειρία.
Το πρωινό της Ταράτσας τρέχει καθημερινά από τις 07.30 - 14.30.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.