Σε μία παμπ του Ψυρρή φτιάχνουν φίνο σουβλάκι με συκώτι

Το Ringo εμπνέεται από τον ντράμερ των Beatles και φέρνει σχαρίσια νοστιμιά και πρωτότυπα ήθη στην Πρωτογένους.

Σε μία παμπ του Ψυρρή φτιάχνουν φίνο σουβλάκι με συκώτι

Σε περίπτωση που είχες αναρωτηθεί ποτέ πώς μία παμπ μπορεί να συναντήσει το κλασικό ελληνικό σουβλάκι (στην εκδοχή του καλαμακίου), τότε πολλές από τις απορίες σου θα λύσει το Ringo, που έκανε πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου στου Ψυρρή. O ντράμερ των Beatles είναι εκείνος που 'βαπτίζει' την kalamaki pub της Πρωτογένους, η οποία θα υπηρετεί πολύ σύντομα το δεύτερο συνθετικό του προαναφερθέντος τίτλου της με ωραίες μουσικές και τηλεόραση για να παρακολουθήσει κανείς τους αθλητικούς αγώνες της αγαπημένης του ομάδας. Σαν κανονική παμπ δηλαδή...

...αλλά με σουβλάκι

Ο σεφ Πέτρος Ρηγάκης είναι εκείνος που επιμελείται τα της γεύσης πεπραγμένα εδώ, βάζοντας στη σχάρα -πέρα από την πολύ σοβαρή πρώτη ύλη- μαγειρική αντίληψη που θα ξάφνιαζε πολλούς, κάτι που καθιστά τα εδέσματα ξεχωριστά και διαβολεμένα νόστιμα. 

Το σουβλάκι Ringo στην Πρωτογένους 3

Το σουβλάκι Ringo στην Πρωτογένους 7

Το μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος -φυσικά περασμένο σε ξυλάκι- είναι το αδιαμφισβήτητο highlight δίχως αυτό να σημαίνει πως οι υπόλοιπες προτάσεις δεν έχουν κάτι να πουν - αντιθέτως, εξόχως ζουμερό και σωστά μπαχαριασμένο είναι το καλαμάκι από μπούτι κοτόπουλο, καλοστεκούμενο εκείνο με χοιρινό, συν ρίγανη και ανθό αλατιού.

Το σουβλάκι Ringo στην Πρωτογένους 8

Έξτρα πόντοι για τη μερακλίδικη coleslaw με ψητό λάχανο, την τοπ ψητή χωριάτικη σαλάτα και τα ντιπάκια, με την κοπανιστή με γαλομυζήθρα και harissa να έχει όλα τα φώτα για να εξελιχθεί σε μία από τις πιο εθιστικές αλοιφές της πόλης.

Το σουβλάκι Ringo στην Πρωτογένους 1


Info

Πρωτογένους 8, Ψυρρή
Τηλ. 210 3250324
Ανοιχτά καθημερινά 13.00 - 00.00, Παρ., Σαβ. 13.00 - 02.00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.