Το δίπολο της ατμοσφαιρικής πλατείας στην παλιά πόλη της Κέρκυρας και της περιποιημένης σάλας με τα σπιρτόζικα έργα τέχνης συνθέτουν το χωροταξικό σύμπαν για το εστιατόριο-κατάθεση ψυχής του σεφ πατρόν Αριστοτέλη Μέγκουλα. Πέρα από την προσήλωσή του στη λεπτομέρεια, τη δημιουργικότητα και τη σύνδεση των πιάτων του με την τοπική γαστρονομική αντίληψη, ο σεφ Μέγκουλας μεριμνά για την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ντόπια πρώτη ύλη από παραγωγούς του νησιού, που αποτελεί άλλωστε και το μεγαλύτερο ποσοστό της βάσης των πιάτων του.
Ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο, ο Αριστοτέλης Μέγκουλας δίνει σάρκα και οστά στην πρωτοβουλία "Two Chefs, One Experience", ενώνοντας τις δυνάμεις του και την αγάπη του για τη μαγειρική με καταξιωμένους συναδέλφους, σε ένα κοινό γαστρονομικό ταξίδι από το γευστικό τερέν του "Pomo d'Oro". Μέσα από μια σειρά εκπλήξεων, εμπνευσμένων από τη σύγχρονη κερκυραϊκή γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα, τις εποχές και τους ανθρώπους, φιλοξενεί καταξιωμένους επαγγελματίες και μαζί θα δημιουργούν πιάτα που παντρεύουν την παράδοση με την καινοτομία. Κάθε συνεργασία θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και να βιώσουν ένα εξαιρετικό ταξίδι στην τέχνη της μαγειρικής, μέσα από ποικιλία προσεγγίσεων και δημιουργιών που σέβονται και προβάλλουν το ταλέντο και τα τοπικά προϊόντα της Κέρκυρας.
Το γαστρονομικό αυτό ταξίδι ξεκινά το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, με καλεσμένο τον καταξιωμένο και ταλαντούχο Kερκυραίο σεφ Κώστα Κούφαλη (head chef της πολυβραβευμένης "Σπονδής"). Οι δύο σεφ προσκαλούν το κοινό σε ένα μοναδικό μαγειρικό κονσέρτο, όπου θα παρουσιάσουν ένα μενού έξι σταδίων.
Info
Ημερομηνία: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου
Ώρα: από 18.30
Τοποθεσία: Pomo d'Oro, Κέρκυρα - Σκαραμαγκά 13
Κόστος συμμετοχής: 65 ευρώ/άτομο
Κρατήσεις στο 26610 28680 ή ηλεκτρονικά εδώ
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.