"Ora" για brunch στο "One&Only Aesthesis"

Η αγαπημένη κυριακάτικη συνήθεια επιστρέφει στα ΝΠ και το εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου.

'Ora' για brunch στο 'One&Only Aesthesis'

Το εστιατόριο ORA του βραβευμένου με Χρυσούς Σκούφους και αστέρι Michelin σεφ Ettore Bottrini προσκαλεί και πάλι το κοινό στο καθιερωμένο Sunday Brunch, σε ένα ιδανικό combo γαστρονομίας, ζωντανής μουσικής και μιας ευχάριστης, φιλόξενης ατμόσφαιρας με φόντο τη θάλασσα.

Κάθε Κυριακή, από τις 13:00 ως τις 16:00, ο μοναδικής αισθητικής χώρος του εστιατορίου ORA, στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα, υποδέχεται τους λάτρεις του brunch, ενός από τα πιο δημοφιλή trends στη γαστρονομία διεθνώς. 

Το εστιατόριο ORA και ο περίφημος σεφ του γνωρίζουν ότι το Κυριακάτικο brunch δεν είναι ένα απλό γεύμα, αλλά ένα socializing γεγονός. Μια τέλεια αφορμή για φιλικές και οικογενειακές συναντήσεις κι ένας ιδανικός τρόπος χαλάρωσης από την ένταση της εβδομάδας.

Αντλώντας έμπνευση από την Ελληνο-Ιταλική καταγωγή του σεφ, ο χώρος του ORA τις Κυριακές μεταμορφώνεται. Ένας εντυπωσιακός μπουφές με ποικιλία από food stations, live barbeque θαλασσινών και κρεατικών, αλλά και μια ανοιχτή κουζίνα στήνονται για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία, με κλασικά brunch πιάτα και ξεχωριστές μεσογειακές γεύσεις.
 
Στα stations του πληθωρικού μπουφέ θα ανακαλύψεις μοναδικές επιλογές από ολόφρεσκα εκλεκτά θαλασσινά, όπως αστακό και στρείδια Fine de Claire. Φυσικά, δε λείπουν τα απαραίτητα συνοδευτικά, με ένα πλήρες salad bar με δροσερά λαχανικά και dressings, premium ελληνικά και ιταλικά τυριά, όπως καρίκι Τήνου και taleggio Ιταλίας, αλλά και χειροποίητα φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα.

 Παράλληλα, μια πανδαισία από λαχταριστές γλυκές δημιουργίες, όπως βελούδινες τάρτες με φρέσκα φρούτα, θεαματικές σε γεύση και εμφάνιση τούρτες, πολύχρωμα ζαχαρωτά και πολλές ακόμη ευφάνταστες επιλογές, θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. 

H ανοιχτή κουζίνα αποτελεί πόλο έλξης με τον ζωηρό και δραστήριο ρυθμό της. Εκεί λαμβάνει χώρα η διαδικασία του carving, σε Ιταλική porchetta και άλλα εδέσματα, καθώς και η ετοιμασία ιδιαίτερων συνοδευτικών, όπως το ψάρι En Papillote. Επίσης, στην ανοιχτή κουζίνα σας προσφέρεται η επιλογή να γευτείτε μια πληθώρα προτάσεων με βάση τα αυγά, αλλά και κλασικά Ιταλικά comfort πιάτα με ζυμαρικά και νιόκι, όπως Linguine Cacio e Pepe και Gnocchi alla Sorrentina. Το μενού ολοκληρώνεται από μια ευρεία ποικιλία επιλογών καφέ, ροφημάτων, κρασιού και κοκτέιλ.

Την πλούσια εμπειρία συμπληρώνουν ιδανικά η επιλεγμένη ζωντανή μουσική και η θερμή φιλοξενία, στο εξαιρετικά κομψό, σύγχρονο και ταυτόχρονα άνετο περιβάλλον του ORA. 

Όσον αφορά τους μικρούς επισκέπτες, το KidsOnly κλαμπ του ξενοδοχείου θα τους ενθουσιάσει. Πρόκειται για έναν καλαίσθητο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά ηλικίας 4 έως 11 ετών, που είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στη δική τους ψυχαγωγία και απασχόληση. Διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως βόλτες στον καταπράσινο κήπο, καθώς και μαθήματα μαγειρικής και χειροτεχνίας τους περιμένουν για να βιώσουν αξέχαστες στιγμές χαράς, δημιουργίας και εξερεύνησης, όσο εσείς απολαμβάνετε το γεύμα σας.


Info

Κρατήσεις εδώ
Τηλ. 216 6861310

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.