Μεστές συνταγές που προδίδουν τα εννιά χρόνια λειτουργίας αλλά και επιτυχίας του εστιατορίου στο Περιστέρι. Εποχιακά υλικά που ακολουθούν πάντοτε τη βιωσιμότητα και την αειφορία.
Στις "Μακαρούνες", ο σεφ και ιδιοκτήτης Villem Keizer καθοδηγείται από την αφοσίωση του στην ποιότητα της πρώτης ύλης και από το γευστικό προφίλ της -που προυπάρχει αυτούσιο πριν δεχτεί οποιαδήποτε επεξεργασία- δημιουργεί με το μοναδικό του τρόπο συνταγές που κρατάνε τη γευστική μνήμη σε εγρήγορση.
Στη φροντισμένη σάλα (που επιμελητής της είναι ο συνιοδιοκτήτης και σομελιέ Βαγγέλης Τσούκος) θα συναντήσεις μία πολυσυλλεκτική -σωστά τιμολογημένη - λίστα κρασιών που εναρμονίζεται άψογα με το DNA της κουζίνας.
Στην τελευταία, την τιμητική τους έχουν προτάσεις όπως τα paccheri με καραβίδες και αρμένικο παστουρμά, τα maltagliati με μπολονέζ γίδας και σινάπι ή τη λευκή γλυκοπατάτα με άγρια μανιτάρια εποχής και τρούφα. Προφανώς, δεν είναι οι μόνες από τις ‘’signature’’ επιλογές που πρέπει να δοκιμάσεις. Αλλά τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψεις με μία βόλτα από τα ΔΠ και τον αριθμό 70 της Αιμιλίου Βεάκη.
Info
Αιμιλίου Βεάκη 70, Περιστέρι
Τηλ. 210 5721748
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.