Η Σπονδή ανοίγει την αγκαλιά της και προσφέρει σε παλιούς και νέους φίλους της ένα ταξίδι γεύσεων και αναμνήσεων που αντικατοπτρίζει τη μοναδική της κληρονομιά στα ελληνικά γευστικά δεδομένα.
Ο Απόστολος Τραστέλης, προσκαλεί πέντε εμβληματικούς σεφ και τέσσερις καταξιωμένους pastry chef, που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη Σπονδή, να επιστρέψουν για πέντε ξεχωριστές βραδιές και να μαγειρέψουν ξανά για το εμβληματικό εστιατόριο (βραβευμένο επί σειρά ετών με Χρυσό Σκούφο και για πάνω από μία δεκαετία κορυφαίο εστιατόριο της χώρας σύμφωνα με τον καλύτερο και πιο έγκυρο ελληνικό γαστρονομικό θεσμό).
Ο Γκίκας Ξενάκης, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ο Παύλος Κυριάκης, ο Παναγιώτης Γιακαλής, ο Τάσος Στεφάτος και οι pastry chefs, Γιώργος Πλατινός, Δημήτρης Χρονόπουλος, Αλέξανδρος Κούφας και Σπύρος Πεδιαδιτάκης, "αναλαμβάνουν" την κουζίνα της Σπονδής.
Μαζί με τον executive chef Arnaud Bignon, υπόσχονται να μας χαρίσουν πέντε αξέχαστες βραδιές γεμάτες γαστρονομική εμπειρία.
Η αυλαία ανοίγει στις 13 Νοεμβρίου με τον χαρισματικό Γκίκα Ξενάκη (Aleria), ο οποίος, μαζί με τον Arnaud Bignon, θα σας παρασύρει σε ένα νοσταλγικό γευστικό μονοπάτι, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.