Πού τρώμε στη Γλυφάδα;

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στη Γλυφάδα περιλαμβάνει επιλογές που καλύπτουν κάθε γούστο, από μεξικάνικα στέκια και χαλαρά all-day spots μέχρι μοντέρνα μπιστρό και αγαπημένα burger joints.

Amigos Athens

Από μεξικάνικα στέκια και κοσμοπολίτικα all-day spots μέχρι ιταλικά εστιατόρια και burger joints με νεοϋορκέζικο στυλ, δείτε μερικές ξεχωριστές επιλογές από τον οδηγό μας για τη Γλυφάδα.

Amigos

Amigos

Κάτω από το tex mex σομπρέρο των Amigos χωράνε όλα τα κλασικά –nachos, chili con carne, enchiladas, burritos, burgers– και μάλιστα σε γενναιόδωρες μερίδες, αλλά και άφθονη παγωμένη Margarita και διάφορα άλλα κλασικά και πιο ευφάνταστα κοκτέιλ τεκίλας. Μοιράζονται σε δύο χώρους, καθένα με την αυλή του, στη Γλυφάδα και στη Νέα Σμύρνη, με αναλόγως μεξικάνικο ταμπεραμέντο και αγάπη για τις latin μουσικές.

Ark

Ark

Αποικιακοί τόνοι στο ντεκόρ, κοσμοπολίτικη αύρα και θέα στα κύματα, σε έναν all-day χώρο με αξιώσεις, που αξιοποιεί ένα πολύ ωραίο σημείο της παραλίας της Γλυφάδας. Το φαγητό έχει την χαρακτηριστική υπογραφή του Γιάννη Μπαξεβάνη και στον ιδιαίτερα πλούσιο κατάλογο οι κλασικές ελληνικές γεύσεις συναντούν ορισμένες πιο σύγχρονες και ευφάνταστες, με ιδιαίτερη έμφαση στην καλή πρώτη ύλη. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Bungalow 7

Bungalow 7 Ντίνος Φωτεινάκης Αστέρια Γλυφάδας

Ο πολυβραβευμένος σεφ Ντίνος Φωτεινάκης ξεδιπλώνει την κοσμοπολίτικη γευστική του γκάμα, στο νέο αστέρι της παραλιακής και στο χώρο που πάλαι ποτέ φιλοξενούσε το "Balux".

Tartare

Tartare

Το bistrot-restaurant του Οδυσσέα Πολυμέρη υπηρετεί από το 1999 την κλασική γαλλική κουζίνα. Κομψή σάλα σε απαλούς τόνους του καφέ, αυλή για το καλοκαίρι και στο μενού από σαλιγκάρια Μπουργκινιόν μέχρι βοδινή σπαλομπριζόλα Γαλικίας ή entrecote Cafe de Paris και, φυσικά, steak tartare.

The Burger Joint 

Οι Γιώργος και Γιάννης Παπακώστας έχουν δημιουργήσει ένα πολύ επιτυχημένο concept με τα μπέργκερ στο επίκεντρο, που βρίσκουμε πλέον σε τρεις περιοχές της Αθήνας. Το στιλ του χώρου είναι νεοϋορκέζικο, με βιομηχανικά στοιχεία, η ατμόσφαιρα casual και οι γεύσεις προσεγμένες, με πολυσυλλεκτικές αναφορές, ενώ εκτός από μπέργκερ θα βρείτε και πίτσα, σάντουιτς και wraps. Θα πιείτε μιλκσέικ, θα πιείτε και κοκτέιλ.

Vittoria Gati

All day σκηνικό με ιταλικό πρόσημο στο κομψό εστιατόριο του Γιώργου Παπακώστα στην Πλατεία Νυμφών. Breakfast, aperitivo, κοκτέιλ, ωραίες πίτσες και κλασικά ζυμαρικά χωρίς να λείπουν τα νόστιμα, μοντέρνα twists.

Δείτε όλες τις προτάσεις εστιατορίων στη Γλυφάδα στον οδηγό εστιατορίων του athinorama.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Amigos

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Tartare

Αλ. Παναγούλη 52, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Burger Joint (the)

Φοίβης 17, Πλ. Νυμφών, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Vittoria Gati

Πλατεία Νυμφών 1, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Bungalow 7

Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Αορίτης" στην εποχή της ταβέρνας

Το εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη κρατά το όνομα αλλά προσεγγίζει πιο σφαιρικά πια τη γεύση της παράδοσης. Πάντοτε όμως, με την ίδια νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/10/2024

"Penthouse 21": Φροντισμένη κουζίνα και μοναδική θέα στα ψηλά του "President"

Το εμβληματικό αθηναϊκό τοπόσημο φρεσκάρει με ωραίο τρόπο τη γευστική του πρόταση και τη γαρνίρει με μία αφ' υψηλού οπτική της πόλης.

"Η ελιά είναι Delacroix": Μία διαφορετική γευσιγνωσία ελαιόλαδου με τον Αριστοτέλη Μέγκουλα

Ο βραβευμένος σεφ μας ξεναγεί στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ελαιόλαδου, στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή.

Έξοδος σε ιταλικό εστιατόριο: Ένα αφιέρωμα στην ιταλική κουζίνα της Αθήνας και τα σημεία που πρέπει να δοκιμάσεις

Ιταλικό εστιατόριο, τρατορία ή πιτσαρία; Όπως κι αν το πεις, τα παρακάτω σημεία του αθηναϊκού χάρτη σερβίρουν τις γεύσεις της Ιταλίας στα καλύτερά τους.

Νέες γαστρονομικές περιπέτειες στο "ΒÓTOXE Athens"

Το club restaurant με την κοσμοπολίτικη αύρα που αποτέλεσε μια από τις πιο hot αθηναϊκές αφίξεις του 2024 υποδέχεται δυναμικά τη νέα σεζόν.

Είναι το "παιδικό φαγητό" η νέα haute cuisine; Και τι σχέση έχει με τους kidults, τους ενήλικες-παιδιά;

'Οταν η γαστρονομική σκηνή συναντά το μήνυμα της πολιτιστικής βιομηχανίας "μείνε παιδί για πάντα".

5 σημεία για top κρουασάν στην Αθήνα

Αποθέωση της βουτυράτης ζύμης και των εθιστικών γεμισμάτων στις παρακάτω αθηναϊκές πινέζες.