4 γευστικές ανακαλύψεις στον Κεραμεικό

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στον Κεραμεικό περιλαμβάνει επιλογές από funky street food και μοντέρνα μπιστρό μέχρι πειραματικά εστιατόρια, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες.

Athens Street Hub

Από funky street food και μοντέρνα μπιστρό μέχρι πειραματικά εστιατόρια που πειραματίζονται με τη γαστρονομία και δημιουργικά εργαστήρια γεύσης, ο Κεραμεικός προσφέρει μια ποικιλία γεύσεων και ατμόσφαιρας που αναδεικνύουν την αστική κουλτούρα.

Athens Street Hub

Athens Street Hub

Ένα ολόφρεσκο project αστικής κουλτούρας με αύρα θερινού σινεμά. Καντίνες χρωματιστά container, "4Hands" burger από τους σεφ του "Delta", ωραία ψαγμένη πίτσα.

CTC

Μετρ των πειραματισμών, της τολμηρής προσέγγισης της γαστρονομίας και της κομψότητας των γεύσεων, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης εντυπωσιάζει ακόμα μία φορά με το μενού "Voyage" των 11 σταδίων. Το στοιχείο της έκπληξης παραμένει κομβικό καθώς δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων τους σταθμούς του "ταξιδιού" σου, το οποίο ξεδιπλώνεται στην κομψή σάλα του εστιατορίου με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και το φιλικό σέρβις. 

Manu

Manu

Σε έναν όμορφο χώρο που έχει επιμεληθεί το Studio Materiality και με ύφος ανάμεσα σε ιχθυοπωλείο και χαλαρό μπιστρό, ο σεφ-πατρόν Απόλλωνας Κοκκίνης στήνει μια κουζίνα ψαροφαγική, που επενδύει σημαντικά στο zero waste και την εποχικότητα. Πολύ καλό σέρβις, ωραία γκάμα με κρασιά, αποστάγματα και μπίρες, αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς

Proveleggioς

Ένα πρωτότυπο "εργαστήριο γεύσης" στον Κεραμεικό. Το ρευστό μενού διαμορφώνεται ανάλογα με τη δημιουργική διάθεση της κουζίνας και σερβίρεται στη βιομηχανικού ύφους σάλα, όπου κυριαρχεί η επιβλητική μπάρα, ενώ οι μουσικές παίζουν δυνατά.

Δείτε όλες τις προτάσεις εστιατορίων στον Κεραμεικό στον οδηγό εστιατορίων του athinorama.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Proveleggioς

Παραμυθιάς 11, Κεραμεικός
  • Εστιατόρια

CTC

Πλαταιών 15, Κεραμεικός
  • Εστιατόρια

Manu

Μεγάλου Αλεξάνδρου 102, Κεραμεικός
  • Εστιατόρια

Athens Street Hub

Κεραμεικού 111 & Μυκάλης, Kεραμεικός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πληθωρικό και ανανεωμένο το "Μπαρ Μπεε Κιου", δένει στο Πασαλιμάνι

Το brand ανοίγει το πέμπτο του κατάστημα, φέρνοντας μια δόση ζουμερής αμερικανικής κουζίνας, αμέσως μετά το πρόσφατο rebranding.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/10/2024

4 γευστικές εμπειρίες στον Άλιμο: Από ιταλικές γεύσεις μέχρι παραδοσιακές παμπ

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στον Άλιμο περιλαμβάνει επιλογές από cozy all-day καφέ μέχρι παραδοσιακές παμπ, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες για όλους.

Κι αν η φάση πάει στη Μεναίχμου;

Πώς ο δρόμος του Νέου Κόσμου εξελίσσεται σε μία δημοφιλή και cool πιάτσα.

Sense

Με έμπνευση από τα Ελευσίνια Μυστήρια, ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ψηλαφεί γαστρονομικά την έννοια της μύησης, στην αχλή ενός θεαματικού, μυσταγωγικού πανοράματος που ξεκινά από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και απλώνεται μέχρι την Πύλη του Αδριανού.

Μποτρίνι-Παπαζαχαρίας αδελφοποιούνται δημιουργικά

Όταν τα κορυφαία δημιουργικά μυαλά στη γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας σφίγγουν τα χέρια ουσιαστικά.

4 γευστικά στέκια στη Νέα Φιλαδέλφεια που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα μαγαζιά στη Νέα Φιλαδέλφεια αναδεικνύει την ποικιλία και τον ζωντανό χαρακτήρα της περιοχής, προσφέροντας επιλογές που καλύπτουν κάθε γούστο και προτίμηση.

Πού τρώει (σοβαρά) burgers η Αθήνα

Εκείνα ακριβώς τα μέρη που κάνουν την Αθήνα... Burger Fest, κάθε μέρα, σε μία updated λίστα.