4 γευστικές εμπειρίες στον Άλιμο: Από ιταλικές γεύσεις μέχρι παραδοσιακές παμπ

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στον Άλιμο περιλαμβάνει επιλογές από cozy all-day καφέ μέχρι παραδοσιακές παμπ, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες για όλους.

Bond

Από cozy all-day καφέ και φωτεινά ιταλικά εστιατόρια μέχρι παραδοσιακές παμπ που σε μεταφέρουν στην Ιρλανδία και γευστικές γωνιές με κρεατοφαγικές προτάσεις, ο Άλιμος προσφέρει μια πληθώρα γεύσεων και ατμόσφαιρας που αναδεικνύουν την τοπική κουλτούρα.

Bond

To all day στέκι βρίσκεται σε ένα ήσυχο σημείο του Αλίμου και περιβάλλεται από μεγάλη αυλή. Οι γεύσεις υπηρετούν ως επί το πλείστον το υγιεινό διατροφικό μοντέλο, τόσο στον πλούσιο κατάλογο του brunch που σερβίρεται καθημερινά μέχρι το μεσημέρι, όσο και στην κύρια κάρτα, η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες σαλάτες, πίτσα, ζυμαρικά και κάποια κρεατικά. Επιλεγμένα κρασιά και κοκτέιλ συμπληρώνουν την εικόνα.

Due Pentole

Due Pentole
© Λεωνίδας Τούμπανος

Φωτεινός all day χώρος με βιομηχανικά στοιχεία στο ντεκόρ και ιταλικό γευστικό προφίλ.

O' Canto Pub

Εντός ενός ιδιαίτερου νεοκλασικού κτιρίου στον Άλιμο, θα συναντήσεις μια παμπ που κάνει το μυαλό σου να ταξιδέψει στην Ιρλανδία και σε κάποια χαρακτηριστική παμπ του νησιού.

ΧΗ.ΜΑ.

ΧΗ.ΜΑ

Ένας χημικός κι ένας μαθηματικός συνθέτουν τις γνώσεις τους όχι μόνο για το όνομα, αλλά και για την κρεατοφαγική εμπειρία αυτού του spot, που φέρνει στο πιάτο την 15ετή πείρα τους και τη γνώση που τους μετέφερε ο κρεοπώλης πατέρας τους. Έτσι, σουβλάκι, κεμπάπ, σταβλίσια μπριζόλα, κοντοσούβλι, παϊδάκια και rib eye πρωτγωνιστούν σε ένα μενού που συμπληρώνουν χειροποίητες πίτες και ορεκτικά με σπιτίσια χάρη.

Δείτε όλες τις προτάσεις εστιατορίων στον Άλιμο στον οδηγό εστιατορίων του athinorama.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Due Pentole

Θεομήτορος 41, εμπ. κέντρο Shopping House, Άλιμος
  • Ethnic κουζίνες

Bond

Μεγάλης του Γένους Σχολής 2, Άλιμος
  • Εστιατόρια

ΧΗ.ΜΑ.

Βαλλιάνου & Θεοτόκη 1, Άλιμος
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

O' Canto Pub

Αριστοτέλους 31, Άλιμος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 γευστικές ανακαλύψεις στον Κεραμεικό

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στον Κεραμεικό περιλαμβάνει επιλογές από funky street food και μοντέρνα μπιστρό μέχρι πειραματικά εστιατόρια, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2024

Πληθωρικό και ανανεωμένο το "Μπαρ Μπεε Κιου", δένει στο Πασαλιμάνι

Το brand ανοίγει το πέμπτο του κατάστημα, φέρνοντας μια δόση ζουμερής αμερικανικής κουζίνας, αμέσως μετά το πρόσφατο rebranding.

Κι αν η φάση πάει στη Μεναίχμου;

Πώς ο δρόμος του Νέου Κόσμου εξελίσσεται σε μία δημοφιλή και cool πιάτσα.

Sense

Με έμπνευση από τα Ελευσίνια Μυστήρια, ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ψηλαφεί γαστρονομικά την έννοια της μύησης, στην αχλή ενός θεαματικού, μυσταγωγικού πανοράματος που ξεκινά από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και απλώνεται μέχρι την Πύλη του Αδριανού.

Μποτρίνι-Παπαζαχαρίας αδελφοποιούνται δημιουργικά

Όταν τα κορυφαία δημιουργικά μυαλά στη γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας σφίγγουν τα χέρια ουσιαστικά.

4 γευστικά στέκια στη Νέα Φιλαδέλφεια που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα μαγαζιά στη Νέα Φιλαδέλφεια αναδεικνύει την ποικιλία και τον ζωντανό χαρακτήρα της περιοχής, προσφέροντας επιλογές που καλύπτουν κάθε γούστο και προτίμηση.

Πού τρώει (σοβαρά) burgers η Αθήνα

Εκείνα ακριβώς τα μέρη που κάνουν την Αθήνα... Burger Fest, κάθε μέρα, σε μία updated λίστα.