4 γευστικά στέκια στη Νέα Φιλαδέλφεια που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα μαγαζιά στη Νέα Φιλαδέλφεια αναδεικνύει την ποικιλία και τον ζωντανό χαρακτήρα της περιοχής, προσφέροντας επιλογές που καλύπτουν κάθε γούστο και προτίμηση.

Hammam

Από φιλόξενα καφέ και μοντέρνα εστιατόρια μέχρι παραδοσιακά ταβερνάκια και μοντέρνα μπαρ, η Νέα Φιλαδέλφεια προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία και μια ζωντανή ατμόσφαιρα που μας καλεί να την εξερευνήσουμε.

Agavita

Χαρούμενα χρώματα, ζωγραφιστοί κάκτοι, latin μουσικές, burritos, quesadillas και burgers σε ένα φιλικό μαγαζί με χειροποίητο ντεκόρ. Μαζί τους γύρω στις τριάντα τεκίλες, λευκές, κίτρινες και παλαιωμένες.

Εν αιθρία

Πολύ φιλικός, νεανικός χώρος, γεμάτος χρώμα, που ξεκινάει μεν με καφέ, ειδικεύεται όμως στην μπίρα. Το εσωτερικό είναι όλο ζωγραφισμένο στο χέρι, με τοίχους, κουφώματα και τραπέζια γεμάτα κλαδιά, λουλούδια κι ελληνικά στοιχεία, υπάρχει όμως κι ένα μεγάλο μπαλκόνι. Πολλές ετικέτες, γεύσεις για όλα τα γούστα και ροκ, ρέγκε κι έθνικ μουσικές.

Hammam εξ Ανατολής

Γεύσεις Πόντου και Μικράς Ασίας, σουβλάκι και vegan menu. Κεμπάπ, παστουρμαλί (με παστουρμά Αρμένικο σε χειροποίητο φύλλο με ντομάτα και κασέρι), πικάντικο σουτζούκι, ντονέρ, αλλά και αβγά τηγανητά με σουτζούκι και πατάτες

Pasta Bar

Casual στέκι όπου η θέρμη της comfort πλευράς της γαστρονομικής παράδοσης της γείτονος σερβίρεται σε ατμόσφαιρα που συνδυάζει το στιλ μιας κοσμοπολίτικης τρατορίας με αυτό ενός κλασικού deli στη Νέα Υόρκη.

Δείτε όλες τις προτάσεις εστιατορίων στη Νέα Φιλαδέλφεια στον οδηγό εστιατορίων του athinorama.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Εν αιθρία

Βρυούλων 4, Πλ. Πατριάρχου, Ν. Φιλαδέλφεια
  • Εστιατόρια

Agavita

Λεωφ. Δεκελείας 86, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Ethnic κουζίνες

Hammam εξ Ανατολής

Βρυούλων 1 & Σαρδέων, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Εστιατόρια

Pasta Bar

Λεωφ. Δεκελείας 136, Ν. Φιλαδέλφεια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 γευστικές ανακαλύψεις στον Κεραμεικό

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στον Κεραμεικό περιλαμβάνει επιλογές από funky street food και μοντέρνα μπιστρό μέχρι πειραματικά εστιατόρια, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2024

Πληθωρικό και ανανεωμένο το "Μπαρ Μπεε Κιου", δένει στο Πασαλιμάνι

Το brand ανοίγει το πέμπτο του κατάστημα, φέρνοντας μια δόση ζουμερής αμερικανικής κουζίνας, αμέσως μετά το πρόσφατο rebranding.

4 γευστικές εμπειρίες στον Άλιμο: Από ιταλικές γεύσεις μέχρι παραδοσιακές παμπ

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στον Άλιμο περιλαμβάνει επιλογές από cozy all-day καφέ μέχρι παραδοσιακές παμπ, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες για όλους.

Κι αν η φάση πάει στη Μεναίχμου;

Πώς ο δρόμος του Νέου Κόσμου εξελίσσεται σε μία δημοφιλή και cool πιάτσα.

Sense

Με έμπνευση από τα Ελευσίνια Μυστήρια, ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ψηλαφεί γαστρονομικά την έννοια της μύησης, στην αχλή ενός θεαματικού, μυσταγωγικού πανοράματος που ξεκινά από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και απλώνεται μέχρι την Πύλη του Αδριανού.

Μποτρίνι-Παπαζαχαρίας αδελφοποιούνται δημιουργικά

Όταν τα κορυφαία δημιουργικά μυαλά στη γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας σφίγγουν τα χέρια ουσιαστικά.

Πού τρώει (σοβαρά) burgers η Αθήνα

Εκείνα ακριβώς τα μέρη που κάνουν την Αθήνα... Burger Fest, κάθε μέρα, σε μία updated λίστα.