Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas σε four hands dinner στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino"

Οι δύο βραβευμένοι σεφ συνυπογράφουν το τελευταίο 'Starry Night' στο «The Private Kitchen», στις 11 Οκτωβρίου.

Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas, άχαστο four hands dinner στο 'Mandarin Oriental, Costa Navarino'

Η φετινή σεζόν των exclusive γαστρονομικών, οινικών και mixology events 'Stirring Stars' ολοκληρώνεται στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino", με ένα ξεχωριστό 'Starry Nights' four hands dinner στις 11 Οκτωβρίου. Στον ατμοσφαιρικό χώρο του "The Private Kitchen", ο Executive Chef του resort, Bertrand Valegeas, υποδέχεται τον chef de cuisine του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατορίου "Tudor Hall", Νίκο Λειβαδιά, για να δημιουργήσουν ένα μενού που συνδυάζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα με διεθνείς επιρροές, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες τοπικές πρώτες ύλες. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία του "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas, άχαστο four hands dinner στο

Με μία διαρκώς εξελισσόμενη πορεία και καινοτόμο προσέγγιση στη σύγχρονη κουζίνα, ο ταλαντούχος γευσιπλάστης Νίκος Λειβαδιάς δημιουργεί πιάτα που συνδυάζουν μοναδικό χαρακτήρα και αρμονική ισορροπία γεύσεων. Σήμερα, ως Chef de Cuisine του εστιατορίου "Tudor Hall" του ξενοδοχείου "King George, a Luxury Collection Hotel", συνεχίζει να προσφέρει στους επισκέπτες του εστιατορίου ένα μωσαϊκό γεύσεων μέσα από μια ιδιαίτερη προσέγγιση. Σημαντικοί σταθμοί στην επαγγελματική του πορεία υπήρξαν εμβληματικά εστιατόρια, όπως το "Lycabettus" στην Οία, το "Electra Palace" και το "Andronikos" στη Μύκονο.

Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas, άχαστο four hands dinner στο

Οι δύο αναγνωρισμένοι σεφ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα exclusive μενού που συνδυάζει την αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας με τις διεθνείς γαστρονομικές τάσεις. Κάθε πιάτο είναι σχεδιασμένο με φρέσκα, τοπικά υλικά από τη Μεσσηνία. Έτσι, οι επισκέπτες θα απολαύσουν  γεύσεις που συνδυάζουν δημιουργικότητα και παράδοση, όπως το Tomato Fraicheur με καβούρι και καπνιστό χαβιάρι Osciètre Prestige, το Binchotan Long Bean, και για γλυκό επίλογο Minute Mandarin Oriental Chocolate με Kristal® Χαβιάρι και Monogram Special Cuvee.

Πιάτο Νίκου Λειβαδιά

Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas, άχαστο four hands dinner στο

Η σειρά των 'Stirring Stars' events του "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ολοκληρώνεται για φέτος στις 11 Οκτωβρίου με αυτή την ξεχωριστή συνάντηση. Η σειρά των εν λόγω gatherings συγκέντρωσε φέτος το καλοκαίρι στο δημοφιλές resort βραβευμένους σεφ, διεθνώς αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists, προσφέροντας αξέχαστες βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το νέο εστιατόριο της Αίγλης σερβίρει γεύση μοντέρνας αστικής Αθήνας

Συστήνεται ως αθηναϊκή brasserie με all day πρόσημο και πολυσυλλεκτική γαστρονομική ταυτότητα, αυτό που κρύβει στην καρδιά της, όμως, η νέα Αίγλη, είναι η βαθιά επιθυμία της να γίνει ξανά "η Αίγλη μας", το στέκι μας, το νέο μας σαλόνι. Και τα πιάτα των Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου εξυπηρετούν ακριβώς αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
20/12/2024

Στην Trattoria Marika και τις γιορτές

Με festive διάθεση και νέα πιάτα υποδέχεται το κοινό το ιταλιάνικο χιτ του Χαλανδρίου.

Λαμπερές γιορτές στο "Bungalow 7" στα Αστέρια Γλυφάδας

Πιστό στην πορεία που έχει χαράξει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, το "Bangalow 7" φέρνει τη μαγεία των ημερών στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ρεβεγιόν με εκλεκτές γεύσεις από την Aria

Τα Χριστούγεννα γίνονται ακόμη πιο απολαυστικά με τις νέες γευστικές προτάσεις της Aria.

Sense: Η μαγεία των γιορτών με θέα την Ακρόπολη

Το εστιατόριο στην κορυφή του ξενοδοχείου "Athens Was", την περίοδο των γιορτών ετοιμάζει γαστρονομικές εκπλήξεις με την εγγύηση της υπογραφής του ευρηματικού ανανεωτή της ελληνικής κουζίνας, Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

"Colonial": Γιορτινά και cosy στα νότια

Δύο εκλεκτά μενού για την περίοδο των γιορτών μάς περιμένουν στο γλυφαδιώτικο στέκι.

Psarlou: Ωδή στην κλασική ψαροφαγία που δε γνωρίζει ηλικία

Πως η "Psarlou", το νέο ψαροφαγικό εστιατόριο των βορείων προαστείων καταφέρνει να γίνει κλασικό, μετρώντας μόνο μερικές εβδομάδες ζωής;