Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas σε four hands dinner στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino"

Οι δύο βραβευμένοι σεφ συνυπογράφουν το τελευταίο 'Starry Night' στο «The Private Kitchen», στις 11 Οκτωβρίου.

Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas, άχαστο four hands dinner στο 'Mandarin Oriental, Costa Navarino'

Η φετινή σεζόν των exclusive γαστρονομικών, οινικών και mixology events 'Stirring Stars' ολοκληρώνεται στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino", με ένα ξεχωριστό 'Starry Nights' four hands dinner στις 11 Οκτωβρίου. Στον ατμοσφαιρικό χώρο του "The Private Kitchen", ο Executive Chef του resort, Bertrand Valegeas, υποδέχεται τον chef de cuisine του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατορίου "Tudor Hall", Νίκο Λειβαδιά, για να δημιουργήσουν ένα μενού που συνδυάζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα με διεθνείς επιρροές, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες τοπικές πρώτες ύλες. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία του "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas, άχαστο four hands dinner στο

Με μία διαρκώς εξελισσόμενη πορεία και καινοτόμο προσέγγιση στη σύγχρονη κουζίνα, ο ταλαντούχος γευσιπλάστης Νίκος Λειβαδιάς δημιουργεί πιάτα που συνδυάζουν μοναδικό χαρακτήρα και αρμονική ισορροπία γεύσεων. Σήμερα, ως Chef de Cuisine του εστιατορίου "Tudor Hall" του ξενοδοχείου "King George, a Luxury Collection Hotel", συνεχίζει να προσφέρει στους επισκέπτες του εστιατορίου ένα μωσαϊκό γεύσεων μέσα από μια ιδιαίτερη προσέγγιση. Σημαντικοί σταθμοί στην επαγγελματική του πορεία υπήρξαν εμβληματικά εστιατόρια, όπως το "Lycabettus" στην Οία, το "Electra Palace" και το "Andronikos" στη Μύκονο.

Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas, άχαστο four hands dinner στο

Οι δύο αναγνωρισμένοι σεφ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα exclusive μενού που συνδυάζει την αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας με τις διεθνείς γαστρονομικές τάσεις. Κάθε πιάτο είναι σχεδιασμένο με φρέσκα, τοπικά υλικά από τη Μεσσηνία. Έτσι, οι επισκέπτες θα απολαύσουν  γεύσεις που συνδυάζουν δημιουργικότητα και παράδοση, όπως το Tomato Fraicheur με καβούρι και καπνιστό χαβιάρι Osciètre Prestige, το Binchotan Long Bean, και για γλυκό επίλογο Minute Mandarin Oriental Chocolate με Kristal® Χαβιάρι και Monogram Special Cuvee.

Πιάτο Νίκου Λειβαδιά

Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas, άχαστο four hands dinner στο

Η σειρά των 'Stirring Stars' events του "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ολοκληρώνεται για φέτος στις 11 Οκτωβρίου με αυτή την ξεχωριστή συνάντηση. Η σειρά των εν λόγω gatherings συγκέντρωσε φέτος το καλοκαίρι στο δημοφιλές resort βραβευμένους σεφ, διεθνώς αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists, προσφέροντας αξέχαστες βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώει (σοβαρά) burgers η Αθήνα

Εκείνα ακριβώς τα μέρη που κάνουν την Αθήνα... Burger Fest, κάθε μέρα, σε μία updated λίστα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/10/2024

Last order για τις φετινές Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας

Έχεις κανονίσει για απόψε; Το πιο συναρπαστικό γαστρονομικό event της χρονιάς, οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, ολοκληρώνεται στις 9 Οκτωβρίου.

Το Παγκράτι σε degu: 10 πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις

Από φινετσάτο street food και μερακλήδικες ταβέρνες, μέχρι ελληνόστροφη bistronomie και προχωρημένη haute cuisine, το Παγκράτι είναι μια από τις πιο νόστιμες γειτονιές της Αθήνας, κι αυτό εδώ το degu των εστιατορίων αναφοράς της, θα σας δώσουν ολοκληρωμένη τη γεύση του σε 10 στάσεις.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: τελευταία ευκαιρία για γευστική απόδραση στις γαστρονομικές αυλές των Αθηνών

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 9/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Πού τρώμε στο Μικρολίμανο;

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Μικρολίμανο περιλαμβάνει επιλογές από γνήσιες ιταλικές γεύσεις μέχρι εξαιρετικά θαλασσινά.

Η Marsia Taha Mohamed είναι η κορυφαία σεφ της Λατινικής Αμερικής για το 2024

Ποια είναι και τι ακριβώς κάνει η Βολιβιανή που βραβεύτηκε ως Latin America’s Best Female Che από τα The World's 50 Best Restaurants.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Η ελληνική κουζίνα γιορτάζει παρά θιν’αλός

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 9/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Ιδανική αφορμή για να χαρούμε μοντέρνες ελληνικές δημιουργίες πλάι στη θάλασσα.