Η φετινή σεζόν των exclusive γαστρονομικών, οινικών και mixology events 'Stirring Stars' ολοκληρώνεται στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino", με ένα ξεχωριστό 'Starry Nights' four hands dinner στις 11 Οκτωβρίου. Στον ατμοσφαιρικό χώρο του "The Private Kitchen", ο Executive Chef του resort, Bertrand Valegeas, υποδέχεται τον chef de cuisine του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατορίου "Tudor Hall", Νίκο Λειβαδιά, για να δημιουργήσουν ένα μενού που συνδυάζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα με διεθνείς επιρροές, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες τοπικές πρώτες ύλες. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία του "Mandarin Oriental, Costa Navarino".
Με μία διαρκώς εξελισσόμενη πορεία και καινοτόμο προσέγγιση στη σύγχρονη κουζίνα, ο ταλαντούχος γευσιπλάστης Νίκος Λειβαδιάς δημιουργεί πιάτα που συνδυάζουν μοναδικό χαρακτήρα και αρμονική ισορροπία γεύσεων. Σήμερα, ως Chef de Cuisine του εστιατορίου "Tudor Hall" του ξενοδοχείου "King George, a Luxury Collection Hotel", συνεχίζει να προσφέρει στους επισκέπτες του εστιατορίου ένα μωσαϊκό γεύσεων μέσα από μια ιδιαίτερη προσέγγιση. Σημαντικοί σταθμοί στην επαγγελματική του πορεία υπήρξαν εμβληματικά εστιατόρια, όπως το "Lycabettus" στην Οία, το "Electra Palace" και το "Andronikos" στη Μύκονο.
Οι δύο αναγνωρισμένοι σεφ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα exclusive μενού που συνδυάζει την αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας με τις διεθνείς γαστρονομικές τάσεις. Κάθε πιάτο είναι σχεδιασμένο με φρέσκα, τοπικά υλικά από τη Μεσσηνία. Έτσι, οι επισκέπτες θα απολαύσουν γεύσεις που συνδυάζουν δημιουργικότητα και παράδοση, όπως το Tomato Fraicheur με καβούρι και καπνιστό χαβιάρι Osciètre Prestige, το Binchotan Long Bean, και για γλυκό επίλογο Minute Mandarin Oriental Chocolate με Kristal® Χαβιάρι και Monogram Special Cuvee.
Η σειρά των 'Stirring Stars' events του "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ολοκληρώνεται για φέτος στις 11 Οκτωβρίου με αυτή την ξεχωριστή συνάντηση. Η σειρά των εν λόγω gatherings συγκέντρωσε φέτος το καλοκαίρι στο δημοφιλές resort βραβευμένους σεφ, διεθνώς αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists, προσφέροντας αξέχαστες βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.