Κάπου ανάμεσα στο party place, το εστιατόριο και το after, το "WooWoo" δεν είναι ακριβώς από εκείνα τα μέρη που περνούν αδιάφορα. Και πώς να το κάνει άλλωστε; Πλέον, εκτός από το μαξιμαλιστικά εξωτίκ περιβάλλον του, την πάντοτε κεφάτη ατμόσφαιρα και τον flirty χαρακτήρα του, επενδύει σημαντικά και στο φαγητό. Για το τελευταίο, εμπιστεύεται τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Μπάμπαλη.
Ο σεφ Μπάμπαλης έχει κατά το παρελθόν αναλάβει εστιατόρια ως head chef στο Χονγκ Κονγκ και στις Κάννες (στο πλευρό μάλιστα του Γιάννη Κιόρογλου), αλλά και στην Αυστρία και τη Σαουδική Αραβία. Από το καλοκαίρι που μας πέρασε είναι επικεφαλής στην κουζίνα του εξαιρετικού (και) φέτος "Beefbar Mykonos".
Γιάννης Μπάμπαλης x "WooWoo"
> Θα ξεκινήσουμε από τα μέσα Οκτωβρίου, στο γνωστό ύφος του "WooWoo". Ακριβώς πάνω σε αυτό έχουμε προσαρμόσει και όλες τις πτυχές της κουζίνας.
> Προσωπικά, θα ακολουθήσω πολλές από τις αρχές μου σαν μάγειρας, όσον αφορά το στυλ της κουζίνας. Θα σερβίρουμε φαγητό σε παν-ασιατικό ύφος. Θέλω να πιστεύω πως θα προκύψει ένα ενδιαφέρον fusion.
> Θα υπάρχουν πιάτα για το τραπέζι, θα υπάρχουν και αρκετές προτάσεις που μπορούν να φαγωθούν με το χέρι και να συνοδεύσουν το ποτό.
> Μεταξύ άλλων θα μπορεί να δοκιμάσει κανείς πιάτα όπως γαρίδες piri-piri με γάλα καρύδας, Black Angus beef yakitori με τζίντζερ, τσίλι και χόιζιν σος, short ribs με γλάσο τρούφας και crispy nigiri με σολομό, σουσάμι και shichimi togarashi.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.