Γιάννη Μπάμπαλη, τι θα τρώμε στο "WooWoo";

Μία μίνι κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, λίγο πριν το αθηναϊκό του ντεμπούτο στο Κολωνάκι και το πάντοτε ιντριγκαδόρικο spot.

Ο σεφ Γιάννης Μπάμπαλης

Κάπου ανάμεσα στο party place, το εστιατόριο και το after, το "WooWoo" δεν είναι ακριβώς από εκείνα τα μέρη που περνούν αδιάφορα. Και πώς να το κάνει άλλωστε; Πλέον, εκτός από το μαξιμαλιστικά εξωτίκ περιβάλλον του, την πάντοτε κεφάτη ατμόσφαιρα και τον flirty χαρακτήρα του, επενδύει σημαντικά και στο φαγητό. Για το τελευταίο, εμπιστεύεται τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Μπάμπαλη.

Ο σεφ Μπάμπαλης έχει κατά το παρελθόν αναλάβει εστιατόρια ως  head chef στο Χονγκ Κονγκ και στις Κάννες (στο πλευρό μάλιστα του Γιάννη Κιόρογλου), αλλά και στην Αυστρία και τη Σαουδική Αραβία. Από το καλοκαίρι που μας πέρασε είναι επικεφαλής στην κουζίνα του εξαιρετικού (και) φέτος "Beefbar Mykonos".

Γιάννης Μπάμπαλης x "WooWoo"

> Θα ξεκινήσουμε από τα μέσα Οκτωβρίου, στο γνωστό ύφος του "WooWoo". Ακριβώς πάνω σε αυτό έχουμε προσαρμόσει και όλες τις πτυχές της κουζίνας. 

> Προσωπικά, θα ακολουθήσω πολλές από τις αρχές μου σαν μάγειρας, όσον αφορά το στυλ της κουζίνας. Θα σερβίρουμε φαγητό σε παν-ασιατικό ύφος. Θέλω να πιστεύω πως θα προκύψει ένα ενδιαφέρον fusion.

> Θα υπάρχουν πιάτα για το τραπέζι, θα υπάρχουν και αρκετές προτάσεις που μπορούν να φαγωθούν με το χέρι και να συνοδεύσουν το ποτό. 

> Μεταξύ άλλων θα μπορεί να δοκιμάσει κανείς πιάτα όπως γαρίδες piri-piri με γάλα καρύδας, Black Angus beef yakitori με τζίντζερ, τσίλι και χόιζιν σος, short ribs με γλάσο τρούφας και crispy nigiri με σολομό, σουσάμι και shichimi togarashi.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Woowoo

Πατριάρχου Ιωακείμ 43, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.