Γιάννη Μπάμπαλη, τι θα τρώμε στο "WooWoo";

Μία μίνι κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, λίγο πριν το αθηναϊκό του ντεμπούτο στο Κολωνάκι και το πάντοτε ιντριγκαδόρικο spot.

Ο σεφ Γιάννης Μπάμπαλης

Κάπου ανάμεσα στο party place, το εστιατόριο και το after, το "WooWoo" δεν είναι ακριβώς από εκείνα τα μέρη που περνούν αδιάφορα. Και πώς να το κάνει άλλωστε; Πλέον, εκτός από το μαξιμαλιστικά εξωτίκ περιβάλλον του, την πάντοτε κεφάτη ατμόσφαιρα και τον flirty χαρακτήρα του, επενδύει σημαντικά και στο φαγητό. Για το τελευταίο, εμπιστεύεται τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Μπάμπαλη.

Ο σεφ Μπάμπαλης έχει κατά το παρελθόν αναλάβει εστιατόρια ως  head chef στο Χονγκ Κονγκ και στις Κάννες (στο πλευρό μάλιστα του Γιάννη Κιόρογλου), αλλά και στην Αυστρία και τη Σαουδική Αραβία. Από το καλοκαίρι που μας πέρασε είναι επικεφαλής στην κουζίνα του εξαιρετικού (και) φέτος "Beefbar Mykonos".

Γιάννης Μπάμπαλης x "WooWoo"

> Θα ξεκινήσουμε από τα μέσα Οκτωβρίου, στο γνωστό ύφος του "WooWoo". Ακριβώς πάνω σε αυτό έχουμε προσαρμόσει και όλες τις πτυχές της κουζίνας. 

> Προσωπικά, θα ακολουθήσω πολλές από τις αρχές μου σαν μάγειρας, όσον αφορά το στυλ της κουζίνας. Θα σερβίρουμε φαγητό σε παν-ασιατικό ύφος. Θέλω να πιστεύω πως θα προκύψει ένα ενδιαφέρον fusion.

> Θα υπάρχουν πιάτα για το τραπέζι, θα υπάρχουν και αρκετές προτάσεις που μπορούν να φαγωθούν με το χέρι και να συνοδεύσουν το ποτό. 

> Μεταξύ άλλων θα μπορεί να δοκιμάσει κανείς πιάτα όπως γαρίδες piri-piri με γάλα καρύδας, Black Angus beef yakitori με τζίντζερ, τσίλι και χόιζιν σος, short ribs με γλάσο τρούφας και crispy nigiri με σολομό, σουσάμι και shichimi togarashi.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Last call για τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς πλησιάζει στο φινάλε του, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Ιδού ορισμένες ιδέες για να προγραμματίσετε τις εξόδους σας όσο ακόμα προλαβαίνετε.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/10/2024

Παραδοσιακές γεύσεις, vegan κοπές και βραβευμένα εστιατόρια σε 5 στάσεις στα Εξάρχεια

Από cozy γειτονικά ταβερνάκια μέχρι μοντέρνα vegan στέκια, ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στα Εξάρχεια έχει ενδιαφέρουσες επιλογές.

13 χρόνια "Botrini's" με εορταστικό μενού και Riesling

Το γαστρονομικό ινστιτούτο του Έκτορα Μποτρίνι σβήνει 13 κεράκια στην τούρτα της ζωής του και το γιορτάζει αναλόγως.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο γεμάτο νοστιμιά στην Πάρο και την Αντίπαρο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου.

Joan Roca: Μια συζήτηση με τον σεφ-ποιητή της Καταλονίας

Μετά από πολλές επισκέψεις στο "El Celler de Can Roca", καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο το 2013 και 2015, συναντήσαμε τον επικεφαλής του Joan Roca, στα Culinary Journeys του "Daios Cove Resort" στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και κάναμε μια συζήτηση εκ βαθέων.

Γεύσεις και ατμόσφαιρα για κάθε διάθεση στο Νέο Ψυχικό

Από casual burger joints μέχρι elegant bistrot, ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Νέο Ψυχικό έχει ενδιαφέρουσες επιλογές.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Ιδού η αφορμή για εξαιρετικό γευστικό τουρ στην Πελοπόννησο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για μια περιήγηση στις γαστρονομικές ομορφιές της Πελοποννήσου.