Γεύσεις και ατμόσφαιρα για κάθε διάθεση στο Νέο Ψυχικό

Από casual burger joints μέχρι elegant bistrot, ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Νέο Ψυχικό έχει ενδιαφέρουσες επιλογές.

Εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής Πιπεριά

Από casual burger joints μέχρι elegant bistrot, ακολουθούν τέσσερις προτάσεις εστιατορίων στο Νέο Ψυχικό που αξίζει να επισκεφθείτε, καθένα με τη δική του μοναδική ατμόσφαιρα και γεύσεις.

Burger Joint 

Οι Γιώργος και Γιάννης Παπακώστας έχουν δημιουργήσει ένα πολύ επιτυχημένο concept με τα μπέργκερ στο επίκεντρο, που βρίσκουμε πλέον σε τρεις περιοχές της Αθήνας. Το στιλ του χώρου είναι νεοϋορκέζικο, με βιομηχανικά στοιχεία, η ατμόσφαιρα casual και οι γεύσεις προσεγμένες, με πολυσυλλεκτικές αναφορές, ενώ εκτός από μπέργκερ θα βρείτε και πίτσα, σάντουιτς και wraps. Θα πιείτε μιλκσέικ, θα πιείτε και κοκτέιλ.

Lolita's

Lolita's ιταλικό εστιατόριο Ψυχικό 8

Aλέγρος πολυχώρος γεύσης και διασκέδασης στο Νέο Ψυχικό, με chic fun χαρακτήρα και high end εσωτερικό. Μενού υπό την επιμέλεια του σεφ Δημήτρη Σταμούδη –και την Κατερίνα Τζεμανάκη ως chef de cuisine– με ξεκάθαρες ιταλικές γευστικές απολήξεις, από antipasti μέχρι pizzete, pasta, ριζότι και κοπές κρέατος. Πλούσια λίστα γλυκών με twisted κλασικές επιλογές. 

Πιπεριά

Πιπεριά
© Λεωνίδας Τούμπανος

Σε σημείο κέντρο-απόκεντρο του Νέου Ψυχικού, προτείνει έναν κατάλογο με τονισμένο θαλασσινό πρόσημο, κάνοντας όμως χώρο και για όσους αγαπούν το κρέας, συχνά με έθνικ προσανατολισμό. Το ντεκόρ "παίζει" ανάμεσα σε νεο-ταβέρνα και σε πιο μοντέρνο, ανάλαφρο εστιατορικό στιλ, ενώ τα εξωτερικά τραπέζια είναι τριγυρισμένα από πρασινάδα. Το σέρβις, η μουσική κι ο νεαρόκοσμος συνθέτουν μια χαλαρή και κεφάτη ατμόσφαιρα.

VeriTable

VeriTable

Ζεστός, κομψός χώρος στα πρότυπα γαλλικού bistrot με cosy πατάρι, όπου κυριαρχεί το ξύλο. Ο chef-patron Alain Parodi προτείνει πιάτα επιπέδου, με βάση την κλασική γαλλική κουζίνα, ακολουθώντας τα υλικά της εποχής, σε ένα μενού που αλλάζει καθημερινά. Ενδιαφέρουσα συλλογή γαλλικών τυριών μικρών παραγωγών, που προτείνονται και σε πλατό ως συνοδεία κρασιού και κλασικά γαλλικά επιδόρπια, από τα οποία ξεχωρίζει ένα εμβληματικό baba au rhum. Πλούσια λίστα κρασιών, που δίνει έμφαση στον γαλλικό αμπελώνα. Το εστιατόριο έχει βραβευτεί με τη διάκριση Top Notch.

Δείτε όλες τις προτάσεις εστιατορίων στο Νέο Ψυχικό στον οδηγό εστιατορίων του athinorama.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Πιπεριά

Άγγ. Σικελιανού 8 & Αδριανείου, Ν. Ψυχικό
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Burger Joint (the)

Δ. Σολωμού 4, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

VeriTable

Άγγ. Σικελιανού 8, Νέο Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Lolita's

Λ. Κηφισίας 340, Νέο Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.