3 γευστικά spot στο Μαρούσι

Το Μαρούσι προσφέρει μια ποικιλία από γευστικές επιλογές για κάθε γούστο.

Το ψητοπωλείο 'Δε Μιτ Μπόιζ' στο Golden Hall 2

Από παραδοσιακά ελληνικά πιάτα μέχρι διεθνείς επιλογές, οι περαστικοί του Αμαρουσίου μπορούν να βρουν κάτι για κάθε γούστο. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε κλασικά ελληνικά πιάτα, όπως σουβλάκι και κεμπάπ, σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Οι πίτσες και τα ζυμαρικά έχουν την τιμητική τους, με ποικιλία γεύσεων που καλύπτει κάθε προτίμηση. Ακολουθούν τρία σποτ στο Μαρούσι που αξίζει να επισκεφθείς. 

Δε Μιτ Μπόιζ

Το ψητοπωλείο

Ποικιλία ελληνικών κρεατικών με σουβλάκια, κεμπάπ, κοντοσούβλι αλλά και burger. Υπό την επιμέλεια του executive chef Τάσου Γιαννόπουλου και με την υπογραφή του ομίλου TerraBlue, γνωστού για εστιατόρια όπως τα "Cherchez la Femme" και "Il Barretto", το "Δε Μιτ Μπόιζ" συνδυάζει παραδοσιακές γεύσεις, όπως σουβλάκι και δημοφιλή πιάτα από την ελληνική κουζίνα, με πιο ειδικές κοπές κρέατος και μαγειρευτές συνταγές

Porto Rico

Porto Rico

Περισσότερες από 20 διαφορετικές πίτσες, καλτσόνε και πεϊνιρλί, αλλά και πληθωρικά πιάτα με ζυμαρικά και κρέας, σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών για καλοφαγάδες. Περιβάλλον χαλαρό κι ευχάριστο με κλασική ατμόσφαιρα, σε ένα μαγαζί που μετρά σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας.

Saint's Bar & Pizza

Saint’s Bar & Pizza

Στη δροσερή πλατεία του Αμαρουσίου, ακριβώς μπροστά από το εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου, το "Saint’s Bar & Pizza" υποδέχεται παλιούς φίλους και ετοιμάζεται να κάνει καινούργιους, επενδύοντας στο δίπτυχο όμορφη ατμόσφαιρα και καλή πίτσα. Το διασημότερο comfort food έχει εδώ την τιμητική του, αλλά η κάρτα φιλοξενεί μπόλικες ακόμη νόστιμες επιλογές.

Δείτε όλες τις προτάσεις εστιατορίων στο Μαρούσι στον οδηγό εστιατορίων του athinorama.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Saint's Bar & Pizza

Αγ. Κωνσταντίνου & Ηφαίστου 2, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Porto Rico

Βασ. Σοφίας 14, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Δε Μιτ Μπόιζ

Λεωφ. Κηφισίας 37Α & Σπ. Λούη (εμπ. κέντρο Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μπήκαμε στην "Παρέα της Φανής" στο Χαλάνδρι

Μια κρεατοταβέρνα γειτονιάς αυθεντική κι ανεπιτήδευτη, με μεζέδες που θα ζήλευαν πολλά στυλάτα meat houses, έχει γίνει αθόρυβα σταθερό στέκι δεινών κρεατοφάγων της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
02/10/2024

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Fine dining σε σούπερ τιμή πλάι στο κύμα

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για ένα γαστρονομικό δείπνο με τον ήχο του κύματος στα αυτιά μας.

Εκεί τρώνε όλοι: Η πιο hot foodie πιάτσα της Αθήνας αυτή τη στιγμή

Βρίσκεται, προφανώς, στα πέριξ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων και μπορείς να αντιληφθείς τους λόγους.

Γιάννης Καρακάσης: "Το κρασί προχωράει με τις εξαιρέσεις"

Μια συζήτηση με τον Έλληνα Master of Wine, έναν από τους μόλις 421 που κατέχουν τον τίτλο παγκοσμίως, γύρω από το ελληνικό κρασί και τις προοπτικές του.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: 7 κορυφαία εστιατόρια στα Επτάνησα σε μοναδική τιμή

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για μια γαστρονομική τουρνέ στα Επτάνησα, με επτά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας να μας περιμένουν.

Γευστική στάση στους Αμπελόκηπους: 5 εστιατόρια που αξίζει να δοκιμάσεις

Στους Αμπελόκηπους οι γευστικές προτάσεις κυμαίνονται από comfort food μέχρι ψαγμένο fusion, καλύπτοντας διαφορετικές προτιμήσεις.

Το rooftop εστιατόριο "Pasithea" προσφέρει φρέσκια οπτική του αθηναϊκού Κέντρου

Αν έχετε τους Στύλους του Ολυμπίου Διός στο μυαλό σας ως "κάτι κολώνες πλάι στο Σύνταγμα", κάντε στον εαυτό σας μια χάρη και κλείστε ένα τραπέζι στο εστιατόριο του ολοκαίνουριου ξενοδοχείου "The Athenaeum", για να απολαύσετε σε όλο της το μεγαλείο την επιβλητική κοψιά του ίσως πιο παραγνωρισμένου απ’ τα τοπόσημα της Αθήνας.