Από ιταλικές σπεσιαλιτέ και πιάτα υψηλής κρεατοφαγίας, μέχρι μοντέρνες εκδοχές ελληνικών και μεσογειακών πιάτων, οι επιλογές στην Κηφισιά είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα. Ακολουθούν πέντε εστιατόρια που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την εμπειρία που προσφέρουν.
Dal Professore
Στα γευστικά highlights η πολύ ελαφριά πίτσα που φτιάχνεται με τη signature λεπτή και τραγανή ζύμη του σεφ, η χειροποίητη pasta και τα πολλά πιάτα ημέρας. Η σάλα έχει κομψή μητροπολιτική αύρα και η καταπράσινη αυλή προσφέρεται για δροσερές καλοκαιρινές βραδιές.
Zambri
Ένα cafe-bar-restaurant… υπερπαραγωγή, στο αρχοντικό που στέγαζε παλιότερα το "Beau Brummel". Καφές, brunch (καθημερινά), μεσογειακές-ελληνικές γεύσεις και κοκτέιλ απλώνονται σε δύο διακοσμημένους σε αποικιακό στιλ ορόφους και σε μία από τις μεγαλύτερες βεράντες της Κηφισιάς.
Monzu
Σε ένα από τα πιο γοητευτικά αρχοντικά της Κηφισιάς, ο Γιάννης Λιόκας προτείνει μια ιταλική κουζίνα με σύγχρονο ύφος, που διατηρεί τη γευστική οικειότητα κλασικών συνταγών, ενώ το ξεχωριστό κεφάλαιο πίτσα συγκαταλέγεται στα κορυφαία του είδους. Κομψά διαμορφωμένοι εσωτερικοί χώροι αλλά και μια θαυμάσια αυλή-κήπος, κομμάτι της οποίας, προστατευμένο, παραμένει σε λειτουργία όλο τον χρόνο.
Rick’s Steakhouse
Το ατμοσφαιρικό ρεστοράν ποντάρει στη ζεστασιά αλλοτινών εποχών, με τους κατακόκκινους τοίχους του γεμάτους ασπρόμαυρες φωτογραφίες μεγάλων σταρ του κινηματογράφου και της μουσικής. Ο κατάλογος που επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Σταμούδης παντρεύει επιλεγμένες κοπές κρεάτων σε ύφος αμερικάνικου steakhouse με classics, ως επί το πλείστον της γαλλικής κουζίνας.
Τηλέμαχος Art Grill
Κρεατογνωσία ποιότητας σε πλούσιες μερίδες, σωστό σίτεμα και τεχνική στο ψήσιμο σε μια εξελιγμένη ψησταριά με αστική αισθητική που συν τοις άλλοις έχει και μεγάλη συλλογή κρασιών. Ανακαλύψτε στο πίσω μέρος το δωμάτιο με την κάβα σε ρόλο "σκηνικού". Τραπεζάκια έξω για το καλοκαίρι, κάτω από τα δέντρα, με αύρα γειτονιάς.
Δείτε όλες τις προτάσεις εστιατορίων στην Κηφισιά στον οδηγό εστιατορίων του athinorama.gr.