To "NJV Athens Plaza" καλωσορίζει τον Pastry Chef Νίκο Τσόλη

Με τη δύναμη της γλυκιάς δημιουργίας, το NJV Athens Plaza υποδέχεται τον κορυφαίο Pastry Chef, ενισχύοντας την γαστρονομική του ταυτότητα και προσφέροντας γλυκές γεύσεις που θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες του.

NJV Athens Plaza / Nikos Tsolis

Το ξενοδοχείο "NJV Athens Plaza", μέλος της Preferred Hotels and Resorts, καλωσορίζει τον Pastry Chef Νίκο Τσόλη, ενισχύοντας την γαστρονομική του ταυτότητα με νέες, πρωτότυπες γλυκές δημιουργίες.

Η πορεία του Νίκου Τσόλη στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής ξεκίνησε το 2012, όταν άρχισε την εκπαίδευσή του στο εστιατόριο "Σπονδή", το οποίο υπήρξε το εφαλτήριο της καριέρας του. Μέσα από τη συνεργασία του με σεφ με αστέρια Michelin και τις σπουδές του στη Γαλλία, ο Τσόλης ανακάλυψε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και τον ενθουσιασμό του για τη δημιουργία γλυκών.

NJV Athens Plaza / Nikos Tsolis
Tiramisu Pistachio

Με επιστροφή στην Αθήνα, ο Νίκος Τσόλης άρχισε να πειραματίζεται και να δημιουργεί τα γλυκά του στο προσωπικό του εργαστήριο. Η αγάπη του για τη σοκολάτα και το αλεύρι ήταν τα θεμέλια της καλλιτεχνικής του αναζήτησης. Η καριέρα του συνεχίστηκε σε αναγνωρίσιμα ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ελλάδας, όπως το "Lycabettus restaurant" στη Σαντορίνη, το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία" στην Αθήνα και το "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens" στη Βουλιαγμένη.

NJV Athens Plaza / Nikos Tsolis
Éclair Caramel
NJV Athens Plaza / Nikos Tsolis
Basque Cheesecake

Η πρόσφατη συνεργασία του με το "NJV Athens Plaza" έχει ήδη αποδώσει καρπούς, με νέες γλυκές γεύσεις. Ο Τσόλης έχει δημιουργήσει γλυκά που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και την καινοτομία τους:

  • Éclair Caramel: Εκλερ με κρέμα καραμέλας, καραμέλα βουτύρου βουτηγμένο σε magnum καραμελωμένης λευκής σοκολάτας.
  • Tiramisu Pistachio: Savoiardi σιροπιασμένα με εσπρέσο και λικέρ καφέ, κρέμα φιστίκι και μους μασκαρπόνε με πάστα από φιστίκι Αιγίνης.
  • Basque Cheesecake: Βανίλια-Μαρμελάδα Μύρτιλο και μοσχολέμονο.
  • Soft Cookies Pistachio: Λευκή και καραμελωμένη σοκολάτα, πραλίνα φιστίκι.
  • Mousse Vanille Μαδαγασκάρης: Τραγανή βάση καρύδας, μαρμελάδα από κόκκινο ροδάκινο, πραλίνα αμυγδάλου και ροδάκινα περασμένα στη σχάρα.
NJV Athens Plaza / Nikos Tsolis
Mousse Vanille Μαδαγασκάρης
NJV Athens Plaza / Nikos Tsolis
Soft Cookies pistachio

Ο Νίκος Τσόλης εκφράζει την ικανοποίησή του για τη νέα του θέση, δηλώνοντας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο ξενοδοχείο 'NJV Athens Plaza'. Θέλω να δημιουργήσουμε γλυκά που θα σου προκαλούν συναισθήματα και θα ξυπνούν γλυκές αναμνήσεις. Μαζί με τον Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου, θα χτίσουμε μια ομάδα που αγαπάει να δημιουργεί, να παίζει με τις ύλες και οι φιλοξενούμενοι και οι εκλεκτοί πελάτες μας να μας επιλέγουν διότι γεύονται ξεχωριστές γεύσεις και υφές, δημιουργίες ζαχαροπλαστικής φτιαγμένες με ιδιαίτερη φροντίδα και με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.