Το καλοκαίρι συνεχίζεται στο "Chalet" με γεύσεις, σινεμά και μουσική στον κήπο

Το all day bar-restaurant καλωσορίζει τη φθινοπωρινή περίοδο με μία μοναδική συνύπαρξη γεύσεων και ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τις φθινοπωρινές του προτάσεις με τη ζεστή ατμόσφαιρα του κήπου του.

Chalet Politeia

Με την άφιξη του φθινοπώρου, το "Chalet" υποδέχεται την αλλαγή της εποχής με νέα στοιχεία και ζεστή ατμόσφαιρα που θα μας κάνουν να νιώσουμε ότι το καλοκαίρι συνεχίζεται στον καταπράσινο κήπο του.

Η κουζίνα του "Chalet" παραμένει ανοιχτή για να μας προσφέρει ένα φθινοπωρινό γευστικό ταξίδι. Ο σεφ Βασίλης Τζίμας ανανεώνει το μενού του με νέες, εποχιακές δημιουργίες που συνδυάζουν την παραδοσιακή γεύση με σύγχρονα στοιχεία. Από την ελληνική καρμπονάρα με σκιουφιχτά, λιαστή ντομάτα, φέτα και πανσέτα, μέχρι τις νέες προτάσεις όπως το ζουμερό μοσχαρίσιο Carpaccio με πίκλα κρεμμυδιού και κρέμα μαύρης τρούφας, οι γεύσεις του "Chalet" υπόσχονται να μας ενθουσιάσουν.

Chalet Politeia

Η φθινοπωρινή ατμόσφαιρα του κήπου είναι ιδανική για απολαυστικά απογεύματα με φίλους ή οικογένεια. Ειδικά για τις βραδιές, το "Chalet" συνεχίζει την παράδοση των θερινών σινεμά με έναν φθινοπωρινό twist. Κάθε Τετάρτη, απολαυμάνουμε ξεχωριστές ταινίες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με επιλεγμένες παιδικές ταινίες. Η φθινοπωρινή περίοδος περιλαμβάνει επίσης live μουσικές εμφανίσεις και DJ sets που θα ζωντανέψουν τις βραδιές μας.

Chalet Politeia

FB: Chalet PoliteiaIG: chalet.politeia

Περισσότερες πληροφορίες

Chalet

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Mazi Mas by Theros / Κως

Το "Mazi Mas" συνδυάζει την πολυτέλεια της σύγχρονης φιλοξενίας με μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία, χάρη στη δημιουργική κουζίνα του βραβευμένου chef Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2024

Gelsomino Restaurant / Κως

Το εστιατόριο Gelsomino, ενσωματωμένο στο ιστορικό ξενοδοχείο "Albergo Gelsomino" στην Κω, συνδυάζει την κομψότητα της ιταλικής εποχής με τη σύγχρονη γαστρονομία, προσφέροντας μια εμπειρία πολυτέλειας και γεύσης, σε ένα μαγευτικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα.

Broadway / Κως

Με επικεφαλής τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Παπακωνσταντίνου, το εστιατόριο προσφέρει πιάτα που αποπνέουν φρεσκάδα και δημιουργικότητα, αποτυπώνοντας την ουσία της σύγχρονης ελληνικής γεύσης.

Η όλο και πιο ενδιαφέρουσα μοντέρνα ελληνική γεύση της Κω

Το Νησί του Ιπποκράτη συσφίγγει τις σχέσεις του με τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα, ποντάροντας σε κλασικές αξίες που εξελίσσονται αλλά και νέες συνεργασίες με βραβευμένους σεφ που ανανεώνουν το τοπίο.

Η "Μυρτιά" είναι ένα εστιατόριο-προορισμός στην Ιθάκη

Το ανοιχτόκαρδο σποτ στη βόρεια πλευρά του νησιού τιμά τη ντόπια γευστική κουλτούρα και τη γαρνίρει με μοναδική θέα στην ιόνια μικρονησία.

Το "Nikkei Floresta" κρατά ζωντανό το καλοκαίρι στο Κολωνάκι

Συμπληρώνοντας το δέκατο καλοκαίρι λειτουργίας του, το πάντα fun και εντελώς καλοκαιρινό bar restaurant του Κέντρου μας υποδέχεται για λίγη ακόμη exotica, με τον exec chef Νίκο Ψηλό να υπογράφει μενού που σταχυολογεί fusion αγαπημένα και ιντριγκαδόρικους νεοτερισμούς

Μία ακόμη βόλτα στη Λέκκα

Πού θα πας και πού θα πιεις στα 150 μέτρα ενός δρόμου που έχει πάντοτε τον τρόπο του να πρωταγωνιστεί στο κέντρο της Αθήνας.