Σε μια όμορφη τοποθεσία και με γαλάζιο background τον κόλπο του Μιραμπέλλου, το 'InterContinental Crete' ανακοινώνει τη γαστρονομική συνεργασία του με τον σεφ Νίκο Ρούσσο. Ενισχύοντας το portfolio των IHG Hotels & Resorts, το νέο ξενοδοχείο υπόσχεται γευστικές συγκινήσεις, με μεσογειακές γεύσεις από τα κορυφαία τοπικά υλικά.
Υπό την καθοδήγηση του πολυβραβευμένου chef consultant, Νίκου Ρούσσου, τα δύο ελληνικά εστιατόρια του ξενοδοχείου, 'Knossos' και 'Minoan', καθώς και το Bar Lounge 'Zeus' επιφυλάσσουν ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες. Κάθε μενού, βασίζεται σε ντόπια πρώτη ύλη, ενώ συνδυάζεται αρμονικά με οινικές προτάσεις από γηγενείς ποικιλίες.
Στο 'Knossos', το βασικό εστιατόριο του ξενοδοχείου στον πέμπτο όροφο, οι επισκέπτες (εσωτερικοί και εξωτερικοί) δοκιμάζουν ένα μενού με μοναδικές ερμηνείες του σεφ, επηρεασμένες από κλασικά ελληνικά πιάτα και απολαμβάνουν πανοραμική θέα στο Μιραμπέλλο.
Στον ένατο όροφο, στεγάζεται το δεύτερο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το 'Minoan', όπου κάθε πιάτο αποτελεί απόδειξη της μαγειρικής αριστείας και αφοσίωσης του βραβευμένου σεφ.
"Με οδηγό την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Κρήτης με τις ανεξάντλητες εξαιρετικές πρώτες ύλες και φόντο τις ακτές του Αγίου Νικολάου, δημιουργήσαμε πιάτα βαθιάς γεύσης που εξιστορούν με μοντέρνο τρόπο τη γαστρονομία του τόπου και της Ελληνικής νησιώτικης ζωής, απολαμβάνοντάς τα και ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο από τις εντυπωσιακές και πολυτελείς εγκαταστάσεις του Intercontinental Crete Resort” τονίζει χαρακτηριστικά ο Νίκος Ρούσσος.
Παράλληλα, στο τιμόνι των μπαρ του ξενοδοχείου βρίσκεται o βραβευμένος Bartender και Bar Consultant, Ηλίας Στεργιόπουλος, ο οποίος υπογράφει τα bar menu, διασφαλίζοντας μία αναβαθμισμένη fine drinking εμπειρία. Στο 'Zeus', το Bar Lounge στο lobby του ξενοδοχείου, ο Ηλίας Στεργιόπουλος έχει δημιουργήσει ένα αποκλειστικό cocktail menu που αντικατοπτρίζει την πολυετή εμπειρία του στις ελληνικές γεύσεις.
Μεταξύ των επιλογών, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Con Limone Negroni, μια εναλλακτική πρόταση του κλασικού Negroni με λεμόνι και το Rosa Odorata Spritz, ένα αρωματικό και δροσιστικό cocktail που αποπνέει τις μυρωδιές της άγριας τριανταφυλλιάς. Κάθε cocktail είναι προσεκτικά επιμελημένο, ώστε να συμπληρώνει την ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία γεύσεων στο νησί της Κρήτης.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.