Σικάτο και αέρινο περιβάλλον μέσα σε μια καταπράσινη όαση, που ενδείκνυται για θερινές βόλτες, και εκλεπτυσμένη μεσογειακή κουζίνα δεξιοτεχνικά αποτυπωμένη δίνουν τον τόνο στο μοναδικό εστιατόριο της πρωτεύουσας, που βρίσκεται εντός γηπέδου γκολφ. Πού τα συναντάτε όλα αυτά; Στο κομψό "Colonial", του οποίου οι πόρτες ανοίγουν από το πρωί για καφέ και brunch από έναν πλούσιο κατάλογο για golfers και μη, ενώ από το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν τα πιάτα σύγχρονης μεσογειακής κουζίνας σε ένα μενού με διεθνείς επιρροές, που συνοδεύεται άριστα από την προσεγμένη κάβα και τη δημιουργική λίστα των κοκτέιλ.
Στο μενού, που επιμελείται ο chef Νίκος Δραντάκης, με δεξί του χέρι στην κουζίνα τον sous chef Περικλή Κόλλια, θα βρείτε εκλεπτυσμένες προτάσεις ζυμαρικών με πιάτα όπως μια cacio e pepe με ελληνικά στοιχεία, σκιουφιχτά δηλαδή με κρέμα γραβιέρας, πιπέρι, μανιτάρι και φρέσκια τρούφα και παστίτσιο με ζυμαρικά paccheri, ενώ από κρέας, το στήθος κοτόπουλου με ψητές baby πατάτες αρωματισμένες με λεμονοθύμαρο, λεμονάτη σάλτσα και πουρέ μανιτάρι και η βουτυράτη μοσχαρίσια ταλιάτα με τραγανή σπασμένη πατάτα, σάλτσα τσιμιτσούρι και μαγιονέζα τρούφας είναι must.
To φιλέτο ψαριού με πουρέ παστινάκι, χόρτα εποχής με μυρωδικά, φινόκιο ποσέ και σάλτσα από φον ψαριού και η γιουβετσάδα θαλασσινών είναι φινετσάτες και comfort επιλογές, αντίστοιχα, αν προτιμάτε ψάρι.
Κων/νου Καραμανλή 14, Γλυφάδα, 2103420002, www.golfprive.gr/colonial,
FB: Colonial Glyfada, IG: @colonialglyfada