Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το 'Gallina' είναι δίχως αμφιβολία ένα από εκείνα τα αθηναϊκά εστιατόρια που έχουν συζητηθεί όσο λίγα τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα. Πλέον, το δημοφιλές γευστικό σποτ του Κουκακίου θα σερβίρει -για τους επόμενους δύο μήνες- το μενού του και στο 'Domes Zeen Chania'.

Gallina

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania' 4

Το αθηναϊκό εστιατόριο θα καταλάβει έναν από τους δύο dining χώρους του κρητικού ξενοδοχείου, προσφέροντας στον επισκέπτη τις σπεσιαλιτέ του πολυβραβευμένου σεφ Παύλου Κυριάκη - εμπνευστή, μεταξύ άλλων, προτάσεων όπως τα Wagyu Beef & Red Prawn Tartare, Lobster Pasta και John Dory with Assyrtiko Sauce.

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania' 2

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική κίνηση του 'Domes Zeen Chania', στην προσπάθεια να ενισχύσει περαιτέρω το γαστρονομικό του προφίλ.

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania' 3


Info

Χανιά
Τηλ.  2310 810624
domesresorts.com

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.