Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

pyrgos1

Ένα προς ένα μπαίνουν στη θέση τους τα κομμάτια της εμπειρίας που θα προσφέρει ο Πύργος του Πειραιά στους επισκέπτες του αποκτώντας επιτέλους ζωή ύστερα από πολλά χρόνια απόλυτης σιωπής. Την ευθύνη της γεύσης κατέχει σε αποκλειστικότητα ο δημοφιλής όμιλος των gourmet και bio-healthy εστιατορίων nice n easy, ο οποίος θα ξεδιπλώσει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ απλωμένα σε περίπου 2.000 τ.μ. εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ασφαλώς με θέα θάλασσα. "Είναι ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ για εμάς που αναλάβαμε με απόλυτο σεβασμό στον Πειραιά και την ιστορία του, η οποία θα ζωντανεύει στην ατμόσφαιρα παρέα με την αίγλη περασμένων εποχών και θα ενώνει αυτά τα κόνσεπτ μεταξύ τους" εξηγεί ο Μάνος Γαβράς, στενός συνέταιρος των δημιουργών του ομίλου Δημήτρη Χριστοφορίδη και Χρήστου Αθανασιάδη. 

pyrgos2
"nice n easy cafe"

"Φαντάσου ένα τρόπον τινά food market στο οποίο θα περιηγείσαι από εμπειρία σε εμπειρία" συμπληρώνει, προσπαθώντας να συμπυκνώσει σε λίγες λέξεις την κεντρική ιδέα γύρω από την οποία δημιουργήθηκε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό εγχείρημα. Η αρχή γίνεται λοιπόν με το κομμάτι του "nice n easy cafe" που μόλις ξεκίνησε να λειτουργεί, προσφέροντας μια πλούσια γκάμα από ιδιαίτερες σφολιάτες και πίτες όπως ντοματογραβιερόπιτα με αρσενικό τυρί και γραβιέρα Νάξου, κέικ, γλυκά, σαλάτες αλλά και σάντουιτς με διαφορετικά είδη ψωμιού, ενώ μελλοντικά θα προστεθούν και ορισμένα μαγειρευτά ημέρας που όπως και τα υπόλοιπα θα μπορείς να δοκιμάσεις είτε επιτόπου είτε to go. 

pyrgos3
"nice n easy bistro"

Η συνέχεια γράφεται στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του "nice n easy bistro", που θα μεταφέρει επί πειραιώτικου εδάφους το signature γευστικό κόνσεπτ του Κολωνακίου με την healthy προσέγγιση, τα επιλεγμένα προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, τις βιολογικές πρώτες ύλες και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που σκιαγραφούν τη φιλοσοφία του ομίλου. Το "Majestic" θα είναι το πιο πριβέ και επίσημο εστιατόριο του Πύργου, που θα λειτουργεί σαν υπόμνηση στο old glamour της εποχής του Ωνάση με ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από το σαλόνι πολυτελούς θαλαμηγού, γυαλιστερό ξύλο σε πρώτο ρόλο, σερβιτόρους ντυμένους με παπιγιόν και γιλέκο αλλά και μοντέρνες γεύσεις με έμφαση στο εκλεκτό κρέας. 

pyrgos4
"Majestic"
pyrgos5
"Cloud 9"

Τελευταία ψηφίδα σε αυτό το πλούσιο μωσαϊκό ιδεών για κάθε στιγμή της ημέρας είναι το open air εστιατόριο "Cloud 9" που τα βράδια θα κλαμπάρει με guest DJs και ειδικά event που θα ενορχηστρώνει ο Γιάννης Γεροντάκης.  Όλα τα venues θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τμηματικά μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ τα μενού για κάθε χώρο συν μια σπέσιαλ κάρτα για sushi που θα σερβίρεται παντού, δημιουργεί ο culinary director των nice n easy Κώστας Αθανασίου σε συνεργασία με τον executive chef του ομίλου Θεολόγο Αμηρά και τον executive chef του Πύργου Γιώργο Νεστορίδη. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.