Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Το 'Wine is Fine', το μάλλον πιο hip wine restaurant της πόλης, συναντά την εμβληματική 'Αίγλη Ζαππείου' για μια βραδιά-εμπειρία την Τρίτη, 23 Ιουλίου, στις 21:00 όπου η γοητεία της γαστρονομίας θα συναντήσει εκείνη του θερινού κινηματογράφου. 

Η 'Αίγλη Ζαππείου', με πάνω από έναν αιώνα ζωής, άνοιξε και πάλι το θερινό σινεμά της στο κέντρο της Αθήνας και μέσα στους κήπους του Ζαππείου που, πλήρως ανακαινισμένo και με υπερσύγχρονο ήχο πια, αποτελεί ιδανική επιλογή για μία απερίσπαστη εμπειρία θέασης.

Το 'Wine is Fine', γνωστό για τη χαλαρή του διάθεσή του και τα εκλεπτυσμένα mini πιάτα γαλλικού στυλ, ενώνει τις δυνάμεις του με την 'Αίγλη' για μια μοναδική βραδιά. Οι δύο Παριζιάνοι και ο Έλληνας που αποτελούν την τριάδα του 'Wine is Fine', εμπνέονται από τα κρασιά και τους παραγωγούς, χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες. Η εικόνα τους είναι εναλλασσόμενη και δυναμική, ακριβώς όπως το 'Wine is Fine' που πάει θερινό σινεμά.

Wine is fine

Στο μοναδικό καλοκαιρινό vibe του εν λόγω σημείου της πόλης, θα προβληθεί η αριστουργηματική ταινία του Φρανσουά Τριφό, "Ζιλ και Τζιμ”, με το μενού να εμπνέεται ακριβώς από εκεί - από το φιλμ και τον θρυλικό auter.

Το κοινό θα μπορεί να γευτεί μια ποικιλία από διαφορετικά, οργανικά κρασιά, αλλά και να προμηθευτεί από το ανανεωμένο μπαρ του σινεμά οτιδήποτε έξτρα θελήσει.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Αίγλη Cinema

Κήπος Ζαππείου

Wine is Fine

Βύσσης 6, Aθήνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.