"The Zillers Pastry Bar": Το γλυκό όπως δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει

The Zillers Pastry Bar

Vintage στοιχεία και σύγχρονο mindfulness διατρέχουν τη φιλοσοφία του πρώτου εστιατορίου επιδορπίων της πόλης, που με έμπνευση από μιαν άλλη εποχή και μια πιο γλυκιά και ήρεμη Αθήνα συντονίζει τη γοητευτική πλατεία Μητροπόλεως με το πιο καυτό εστιατορικό trend της Ευρώπης.

The Zillers Pastry Bar

Φρεσκοψημένo ψωμί, κρουασάν και προϊόντα φούρνου που αλλάζουν καθημερινά, αλλά και μια συλλογή από haute pastries με γαλλικές επιρροές και αρχιτεκτονική λιτότητα, που αγγίζουν την τελειότητα, είναι μερικά μόνο από όσα δοκιμάζουμε στο "The Zillers Pastry Bar", το αυτόνομο γαστρονομικό αφήγημα που έρχεται ως φυσική συνέχεια του πολυβραβευμένου εστιατορίου "The Zillers Roof Top Gastronomy" (1 Χρυσός Σκούφος & 1* Michelin 2024).

The Zillers Pastry Bar

Η κορύφωση, όμως, έρχεται με a la carte ή degustation εμπειρία ζαχαροπλαστικής, που στρέφει τον προβολέα στα αριστουργηματικά επιδόρπια του κορυφαίου chef patissier Γιώργου Πλατινού. Με μάρμαρο, μωσαϊκό και σιδερένιες αψίδες στα υλικά του, αλλά και τις έννοιες της γειτονιάς, του ανταμώματος και των αναμνήσεων στη στόφα του, το "The Zillers Pastry Bar" προσφέρει τη γεύση της Αθήνας μιας άλλης εποχής ενώ παράλληλα επανεφευρίσκει μια χαμένη συνήθεια του χθες, αναδιατυπώνοντάς τη με όρους του σήμερα.

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 6, κέντρο, 2103241651, IG: @thezillers.pastrybar

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers Pastry Bar (Τhe)

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: 4 εστιατόρια για κορυφαίο sushi σε ειδικές τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για επίσκεψη σε 4 από τα καλύτερα εστιατόρια για sushi στη χώρα, με ειδικά μενού που κάνουν τις τιμές… sashimi.

26/09/2024

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα 15 καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της χώρας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την κουζίνα της χώρας, πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις Χρυσού Σκούφου με άρωμα ελληνικό.

Ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο στην Αθήνα: "Fellows" και Cine Πολεμικό σε μια απολαυστική συνάντηση γεύσεων και σινεμά

Το "Fellows" και ο θερινός Cine Πολεμικό προσφέρουν την τέλεια συνδυαστική πρόταση για ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο στην πόλη.

5 γευστικές αποδράσεις στο Περιστέρι

Από casual all-day χώρους μέχρι εστιατόρια που προτείνουν ασιατικές γεύσεις, οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην περιφέρεια

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – τόσο που… σ’ αυτά τα κορυφαία εστιατόρια ψαριού της περιφέρειας, δε θα μείνει ούτε λέπι!

5 εστιατόρια στο Χαλάνδρι που αξίζει να δοκιμάσεις

Από ιταλικές και μεξικάνικες γεύσεις μέχρι cozy brunch spots, το Χαλάνδρι προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα καλύτερα εστιατόρια για κρέας της Ελλάδας σε μοναδικές τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές, απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας. Και για να περάσουμε κατευθείαν στο ψητό, ελάτε να σημειώσουμε μαζί τα καλύτερα εστιατόρια για κρέας της χώρας.