"Κατσαρόλα": Μαγειρευτά με σπιτική φροντίδα

Κατσαρόλα

Ένα μαγειρείο παλαιάς κοπής με εκλεκτούς μεζέδες από την ελληνική και κυπριακή κουζίνα και επιλογές σπιτικών σπεσιαλιτέ σε χορταστικές μερίδες, η "Κατσαρόλα" διαθέτει μια κουκλίστικη βεράντα και θέα στη θάλασσα. Οι μέρες στο όμορφο νεοκλασικό της Ραφήνας ξεκινούν από νωρίς με πλούσια πρωινά με τοπικό άρωμα, όπως οι αβγόφετες με γραβιέρα, η στραπατσάδα με λαδένια Κιμώλου, η κυπριακή φεγγαρόπιτα με αβγό μάτι, χαλούμι και λούντζα.

Κατσαρόλα

Αφετηρία του μεσημεριανού μενού είναι μια σειρά από πληθωρικές σε χρώμα και ποικιλία σαλάτες και μεζεδάκια που σε βάζουν αμέσως στο κλίμα: τυρόπιτα της Μαρίας με μέλι και μαύρο σουσάμι, καβουρμάς στο τηγάνι με αβγά, πατάτες κομμένες στο χέρι και πολλά ακόμα. Στα κυρίως, τον πρώτο λόγο τον έχουν παραδοσιακά μαγειρευτά, σαν το χοιρινό κότσι με σάλτσα κρασιού ή το μοσχαράκι ραγού με σκιουφιχτά.

Κατσαρόλα

Στον βραδινό κατάλογο της "Κατσαρόλας" θα βρείτε πιάτα θαλασσινά, με πρωταγωνιστή το λαβράκι φιλέτο σε κρούστα σουσαμιού με φάβα και το κριθαρότο με γαρίδες και μύδια, αλλά και αμιγώς κρεατοφαγικά, από κεμπάπ μερακλίδικο μέχρι μοσχαράκι με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας. Από τα γλυκά, όπου κι αν ποντάρετε δεν θα απογοητευτείτε, αλλά must είναι τα σπιτικά παγωτά τους. 

Βασιλέως Παύλου 1 & πλατεία Ταχυδρομείου, Ραφήνα, 2294401808, FB: ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, IG: katsarola_rafina

Περισσότερες πληροφορίες

Κατσαρόλα

Βασιλέως Παύλου 1 & πλατεία Ταχυδρομείου, Ραφήνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια