"Κατσαρόλα": Μαγειρευτά με σπιτική φροντίδα

Κατσαρόλα

Ένα μαγειρείο παλαιάς κοπής με εκλεκτούς μεζέδες από την ελληνική και κυπριακή κουζίνα και επιλογές σπιτικών σπεσιαλιτέ σε χορταστικές μερίδες, η "Κατσαρόλα" διαθέτει μια κουκλίστικη βεράντα και θέα στη θάλασσα. Οι μέρες στο όμορφο νεοκλασικό της Ραφήνας ξεκινούν από νωρίς με πλούσια πρωινά με τοπικό άρωμα, όπως οι αβγόφετες με γραβιέρα, η στραπατσάδα με λαδένια Κιμώλου, η κυπριακή φεγγαρόπιτα με αβγό μάτι, χαλούμι και λούντζα.

Κατσαρόλα

Αφετηρία του μεσημεριανού μενού είναι μια σειρά από πληθωρικές σε χρώμα και ποικιλία σαλάτες και μεζεδάκια που σε βάζουν αμέσως στο κλίμα: τυρόπιτα της Μαρίας με μέλι και μαύρο σουσάμι, καβουρμάς στο τηγάνι με αβγά, πατάτες κομμένες στο χέρι και πολλά ακόμα. Στα κυρίως, τον πρώτο λόγο τον έχουν παραδοσιακά μαγειρευτά, σαν το χοιρινό κότσι με σάλτσα κρασιού ή το μοσχαράκι ραγού με σκιουφιχτά.

Κατσαρόλα

Στον βραδινό κατάλογο της "Κατσαρόλας" θα βρείτε πιάτα θαλασσινά, με πρωταγωνιστή το λαβράκι φιλέτο σε κρούστα σουσαμιού με φάβα και το κριθαρότο με γαρίδες και μύδια, αλλά και αμιγώς κρεατοφαγικά, από κεμπάπ μερακλίδικο μέχρι μοσχαράκι με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας. Από τα γλυκά, όπου κι αν ποντάρετε δεν θα απογοητευτείτε, αλλά must είναι τα σπιτικά παγωτά τους. 

Βασιλέως Παύλου 1 & πλατεία Ταχυδρομείου, Ραφήνα, 2294401808, FB: ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, IG: katsarola_rafina

Περισσότερες πληροφορίες

Κατσαρόλα

Βασιλέως Παύλου 1 & πλατεία Ταχυδρομείου, Ραφήνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.