OX Chop House: Καρνιβορικό θέρος

OX Chop House

Στη σκιά του (πρώην) Χίλτον και σε έναν καλοφτιαγμένο χώρο με άποψη και ανοιχτές φωτιές, συναντά κανείς το πάντρεμα ενός βραβευμένου σεφ –βλέπε Μιχάλης Νουρλόγλου– με μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματική ομάδα στα δρώμενα της γεύσης εντός των αθηναϊκών τειχών, σε ένα κόνσεπτ που φέρνει κοντά το παραδοσιακό ψητοπωλείο με το new age κρεατάδικο.

OX Chop House

Η φιλοσοφία του OX Chop House "η ψησταριά αλλιώς" ερμηνεύεται γευστικά με πιάτα φαβορί, που ικανοποιούν κάθε καρνιβορικό πλαίσιο, κάθε εποχή του χρόνου. Έτσι, και το καλοκαίρι νοστιμίζει με παϊδάκια, πληθωρική χοιρινή μπριζολοπανσέτα, έξοχο σιδηρόδρομο asado με μεδούλι, σπιτικό λουκάνικο, T-bones μοσχίδας και πολλές ακόμα αναβαθμισμένες κρεατοφαγικές προτάσεις. Τα συνοδεύεις με κάποια ετικέτα, μιας αξιοπρόσεκτης λίστας κρασιών, με την υπογραφή του wine expert Γιάννη Μακρή.

OX Chop House

Χατζηγιάννη Μέξη 9, περιοχή Χίλτον, 2107107070, FB: Ox Athens, IG: @ox_athens

Περισσότερες πληροφορίες

OX Athens

Χατζηγιάννη Μέξη 9, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.