"Ρακί Μεζέ": Budget ψαροφαγία με αξιώσεις

Ρακί Μεζέ

Στο εστιατόριο του κέντρου, όλα περιστρέφονται γύρω από την ποιοτική εξυπηρέτηση και τις ολόφρεσκες πρώτες ύλες, με τις εγγυήσεις του Ομίλου Καστελόριζο που μετρά πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Στο ανανεωμένο μενού του "Ρακί Μεζέ" που υπογράφει η executive chef Κατερίνα Χαϊνά, πρωταγωνιστούν οι μεζέδες, οι οποίοι με φαντασία και αυθεντική ελληνικότητα αναδεικνύουν όλα τα καλά που έχει να προσφέρει η θάλασσα και αγαπούν τη γλυκόπιοτη ρακή.

Ρακί Μεζέ

Για το ασυναγώνιστο δίπτυχο ρακής-μεζέ δημιουργήθηκε το "μεζεδάκι της παρέας" με τέσσερις διαφορετικές γεύσεις θαλασσινών, ενώ το αλά καρτ μενού ποντάρει στην κομψή απλότητα με μια σούπα με βαθιά νοστιμιά, τη signature σαλάτα Καστελόριζο, γιουβέτσι με γαρίδες, τσιπούρα στη σχάρα και, φυσικά, γλυκό ημέρας. Ο κατάλογος όμως δεν σταματά εκεί, ούτε στα μεζεδάκια περιωπής ή στις πρωτότυπες σαλάτες, τις αλοιφές και τα πιάτα ζυμαρικών με ιωδιούχα παντρέματα.

Ρακί Μεζέ

Το παρεΐστικο στέκι προσφέρει πλέον και για τους φίλους του κρέατος μια πληθώρα επιλογών, με ψητά σχάρας αλλά και μαγειρευτά, που επίσης συνδυάζονται ωραία με τη μεγάλη ποικιλία αποσταγμάτων, κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα και ετικετών μπίρας. Σταθερές αξίες παραμένουν η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, η ζεστή χαλαρή ατμόσφαιρα και η καλή μουσική, που μας παρακινούν να επιστρέφουμε στο "Ρακί Μεζέ" ξανά και ξανά. 

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 10, κέντρο, 2109429027, www.kastelorizo.com.gr, FB: Raki Meze Athens, IG: rakimeze_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Ρακί Μεζέ

Πλ. Αγίας Ειρήνης 10, κέντρο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.

Βραβευμένες γυναίκες στο Local Gourmet Festival του "Noble" στη Ρόδο

Τέσσερα δημιουργικά 4 hands δείπνα στο καταξιωμένο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Elysium Resort & Spa με τηv πρωτοκαθεδρία γυναικών σεφ με αστέρι Michelin από τη Μεσόγειο ∙ γαστροτουρισμός επιπέδου δηλαδή.