"Το Μαύρο Πρόβατο": Ένα ιντελεκτουέλ μεζεδοπωλείο με άποψη

Μαύρο Πρόβατο

Το μοντέρνο αδερφάκι του πάλαι ποτέ κολωνακιώτικου "Press Cafe" χαράσσει εδώ και μία δεκαετία τη δική του σταθερά ανοδική πορεία στο Παγκράτι. Με λογική μπιστρό και εκλεκτούς μεζέδες και πιάτα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, το δημοφιλές εστιατόριο της Ευδοξίας Πάντου και του Νίκου Κρασσά προσελκύει κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, που το έχουν αγκαλιάσει με θέρμη, μέχρι τουρίστες, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Μαύρο Πρόβατο

Η δροσερή σαλάτα "Μυρτώ" με μανούρι και σάλτσα βατόμουρο, τα πιτάκια Καισαρείας με παστουρμά, το αφράτο μοσχαρίσιο συκώτι με κρεμμύδια, αλλά και το ψητό αρνάκι με πατάτες φούρνου και γαμοπίλαφο είναι μόνο μερικά από τα κλασικά must-try του μενού. Τον σταθερό κατάλογο συμπληρώνουν τα πιάτα ημέρας που και αυτά με τη σειρά τους προτείνουν μια φρέσκια προσέγγιση σε απλά comfort πιάτα, πάντα με ελληνικό πρόσημο.

Μαύρο Πρόβατο

Ευχαριστημένοι θα μείνουν όμως και οι χορτοφάγοι από πιάτα όπως το κριθαρότο λαχανικών και τα λινγκουίνι με καβουρδισμένη μυζήθρα και κρέμα αβγού. Τα επιδόρπια ανανεώνονται καθημερινά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το "Μαύρο Πρόβατο" εξυπηρετεί και τις γύρω περιοχές μέσω διανομής με online παραγγελία.

Μαύρο Πρόβατο

Αρριανού 33 & Πολέμωνος, Παγκράτι, 2107223466, www.tomauroprovato.gr, FB: Το μαύρο πρόβατο του Press Cafe, IG: tomavroprovato

Περισσότερες πληροφορίες

Το Μαύρο Πρόβατο του Press Cafe

Αρριανού 31-33, Παγκράτι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.