Το μοντέρνο αδερφάκι του πάλαι ποτέ κολωνακιώτικου "Press Cafe" χαράσσει εδώ και μία δεκαετία τη δική του σταθερά ανοδική πορεία στο Παγκράτι. Με λογική μπιστρό και εκλεκτούς μεζέδες και πιάτα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, το δημοφιλές εστιατόριο της Ευδοξίας Πάντου και του Νίκου Κρασσά προσελκύει κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, που το έχουν αγκαλιάσει με θέρμη, μέχρι τουρίστες, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.
Η δροσερή σαλάτα "Μυρτώ" με μανούρι και σάλτσα βατόμουρο, τα πιτάκια Καισαρείας με παστουρμά, το αφράτο μοσχαρίσιο συκώτι με κρεμμύδια, αλλά και το ψητό αρνάκι με πατάτες φούρνου και γαμοπίλαφο είναι μόνο μερικά από τα κλασικά must-try του μενού. Τον σταθερό κατάλογο συμπληρώνουν τα πιάτα ημέρας που και αυτά με τη σειρά τους προτείνουν μια φρέσκια προσέγγιση σε απλά comfort πιάτα, πάντα με ελληνικό πρόσημο.
Ευχαριστημένοι θα μείνουν όμως και οι χορτοφάγοι από πιάτα όπως το κριθαρότο λαχανικών και τα λινγκουίνι με καβουρδισμένη μυζήθρα και κρέμα αβγού. Τα επιδόρπια ανανεώνονται καθημερινά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το "Μαύρο Πρόβατο" εξυπηρετεί και τις γύρω περιοχές μέσω διανομής με online παραγγελία.
Αρριανού 33 & Πολέμωνος, Παγκράτι, 2107223466, www.tomauroprovato.gr, FB: Το μαύρο πρόβατο του Press Cafe, IG: tomavroprovato