"Το Μαύρο Πρόβατο": Ένα ιντελεκτουέλ μεζεδοπωλείο με άποψη

Μαύρο Πρόβατο

Το μοντέρνο αδερφάκι του πάλαι ποτέ κολωνακιώτικου "Press Cafe" χαράσσει εδώ και μία δεκαετία τη δική του σταθερά ανοδική πορεία στο Παγκράτι. Με λογική μπιστρό και εκλεκτούς μεζέδες και πιάτα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, το δημοφιλές εστιατόριο της Ευδοξίας Πάντου και του Νίκου Κρασσά προσελκύει κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, που το έχουν αγκαλιάσει με θέρμη, μέχρι τουρίστες, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Μαύρο Πρόβατο

Η δροσερή σαλάτα "Μυρτώ" με μανούρι και σάλτσα βατόμουρο, τα πιτάκια Καισαρείας με παστουρμά, το αφράτο μοσχαρίσιο συκώτι με κρεμμύδια, αλλά και το ψητό αρνάκι με πατάτες φούρνου και γαμοπίλαφο είναι μόνο μερικά από τα κλασικά must-try του μενού. Τον σταθερό κατάλογο συμπληρώνουν τα πιάτα ημέρας που και αυτά με τη σειρά τους προτείνουν μια φρέσκια προσέγγιση σε απλά comfort πιάτα, πάντα με ελληνικό πρόσημο.

Μαύρο Πρόβατο

Ευχαριστημένοι θα μείνουν όμως και οι χορτοφάγοι από πιάτα όπως το κριθαρότο λαχανικών και τα λινγκουίνι με καβουρδισμένη μυζήθρα και κρέμα αβγού. Τα επιδόρπια ανανεώνονται καθημερινά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το "Μαύρο Πρόβατο" εξυπηρετεί και τις γύρω περιοχές μέσω διανομής με online παραγγελία.

Μαύρο Πρόβατο

Αρριανού 33 & Πολέμωνος, Παγκράτι, 2107223466, www.tomauroprovato.gr, FB: Το μαύρο πρόβατο του Press Cafe, IG: tomavroprovato

Περισσότερες πληροφορίες

Το Μαύρο Πρόβατο του Press Cafe

Αρριανού 31-33, Παγκράτι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει τι εστί "cena spettacolo" στο "Dal Professore Gastro Bar"

Από τον "προφέσορα" της ιταλικής κουζίνας Νίκο Δημητροκάλη και την ομάδα του ολόφρεσκου γαστρομπάρ στην Πραξιτέλους.

14/01/2025

Νέο ωράριο λειτουργίας για το εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού

Ανοιχτό και τις βραδινές ώρες θα είναι το εστιατόριο του μουσείου.

"Sister": Στο Ψυχικό για pad thai και ωραίες μουσικές

Το thai bar restaurant του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη έχει άποψη, γοητεία και νοστιμιά.

Καπάνι Μάρκετ: Το νέο οινορεστοράν του Μεταξουργείου έχει κάτι από Θεσσαλονίκη και Φλώρινα

Η φιλοσοφία της υπαίθριας αγοράς συνυπάρχει με παραδοσιακή γεύση και DJ sets με βινύλια.

Το Cafe Society επιστρέφει στο "Mona Athens"

Από τις 23 Ιανουαρίου και για ένα μήνα, κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, η Γαλλίδα σεφ Justine Pruvot αναλαμβάνει το brunch στο δημοφιλές σποτ του Ψυρρή.

"Ryotei 118": Ένα διαφορετικό ιαπωνικό στη Γλυφάδα

Ο σεφ Αντώνης Κουρκούτας παρουσιάζει μία χαλαρή gastropub με έμπνευση από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

TROFELIA: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι

Η τέχνη του να διαλέγεις ό,τι ποιοτικότερο βρισκόταν ανέκαθεν στο DNA της TROFELIA.