"Wall Street": Πιάτα σχεδιασμένα με "μαθηματική ακρίβεια"

Wall Street

Για το "Wall Street", το φαγητό δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά μια καθημερινή πρόκληση. Πράγμα καθόλου περίεργο, αν σκεφτεί κανείς τις 85 διαφορετικές επιλογές πιάτων που υπάρχουν στο μενού του. Από το 2016, οι ιδιοκτήτες του "Wall Street", έχοντας επενδύσει τις πρώτες μετοχές τους σε έναν μοναδικό χώρο στη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, μελετούν και δημιουργούν διαρκώς και με "μαθηματική ακρίβεια" λαχταριστούς συνδυασμούς για πρωινό, brunch, μεσημεριανό, αλλά και βραδινό, πάντα σχεδιασμένους ώστε να ταιριάζουν σε κάθε εποχή.

Wall Street

Ο ειδικά διαμορφωμένος εσωτερικός χώρος του μαγαζιού αποτίνει φόρο τιμής στην περιβόητη Wall Street της Νέας Υόρκης, συνδυάζοντας αρμονικά ξύλο και μέταλλο για τη δημιουργία της απόλυτης urban αισθητικής.

Wall Street

Με έμπνευση γεύσεις από όλον τον κόσμο και φρεσκότατα, εγχώρια και μη υλικά, το all-day σποτ στα βόρεια είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας: στο μενού του ανακαλύπτουμε πρωτότυπα "παντρέματα" ορεκτικών και bowls, δροσιστικά smoothies και signature κοκτέιλ, ζουμερά μπέργκερ, παϊδάκια BBQ και ζυμαρικά, αλλά και χορταστικά επιδόρπια.

Wall Street

Ελπίδος 2Α & Γούναρη, Αγία Παρασκευή, 2106003841, FB: WallStreet Athens, IG: wallstreet_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Wall Street Athens

Ελπίδος 2Α & Γούναρη, Αγ. Παρασκευή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.

Βραβευμένες γυναίκες στο Local Gourmet Festival του "Noble" στη Ρόδο

Τέσσερα δημιουργικά 4 hands δείπνα στο καταξιωμένο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Elysium Resort & Spa με τηv πρωτοκαθεδρία γυναικών σεφ με αστέρι Michelin από τη Μεσόγειο ∙ γαστροτουρισμός επιπέδου δηλαδή.