"Jenny's Rooftop Restaurant Bar": Η απογείωση της ελληνικής κουζίνας

'Jenny’s Rooftop Restaurant Bar' Ελληνική κουζίνα Σπάτα

Το "Jenny's Rooftop Restaurant Bar" στο "Sofitel Athens Airport" γιορτάζει την πρώτη επέτειο λειτουργίας τουκαι έχει ήδη καταξιωθεί ως μια επιτυχημένη γαστρονομική πρόταση. Το ιδιαίτερο περιβάλλον και η μοναδική γευστική εμπειρία έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο του ελληνικού όσο και του ξένου κοινού, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Το "Jenny's" κατάφερε να αποτελέσει μια γαστρονομική πρόταση υψηλών προδιαγραφών για τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, τους ταξιδιώτες του αεροδρομίου, αλλά και τους Αθηναίους που αναζητούν το καινούργιο και διαφορετικό, μακριά από την φασαρία της πόλης.

Η αρχιτεκτονική επιμέλεια, οι εσωτερικοί χώροι και η βεράντα που έχουν σχεδιαστεί από τον διεθνούς φήμης Ισπανό Lazaro Rosa Violan, σε συνδυασμό με την μοναδική θέα και την casual-chic ατμόσφαιρα προσφέρουν στους επισκέπτες μια αυθεντική και αξέχαστη εμπειρία.

Jenny’s Rooftop

Με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, ανανεώθηκε το μενού υπό την επιμέλεια των Executive Chef Παναγιώτη Γιακαλή και Πέτρου Φωτείνη, σε συνεργασία με τον Chef του "Jenny’s" Θοδωρή Υψηλό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αυθεντικότητα των γεύσεων και επικεντρώνοντας στην Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα.

Το "Jenny’s Rooftop Restaurant Bar" βρίσκεται στον 9ο όροφο του Sofitel Athens Airport, ακριβώς απέναντι από το Αεροδρόμιο Αθηνών και με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό. Αυτή η εντυπωσιακή βεράντα προσφέρει μια τέλεια απόδραση από την καθημερινότητα, με θέα το ηλιοβασίλεμα πάνω από τα Μεσόγεια.

Ξεν. "Sofitel Athens Airport", 9ος όροφος, Σπάτα, jennysrooftoprestaurant.com
FB: Jenny’s Rooftop Restaurant Bar, IG: @jennys.rooftop

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.