"Jenny's Rooftop Restaurant Bar": Η απογείωση της ελληνικής κουζίνας

'Jenny’s Rooftop Restaurant Bar' Ελληνική κουζίνα Σπάτα

Το "Jenny's Rooftop Restaurant Bar" στο "Sofitel Athens Airport" γιορτάζει την πρώτη επέτειο λειτουργίας τουκαι έχει ήδη καταξιωθεί ως μια επιτυχημένη γαστρονομική πρόταση. Το ιδιαίτερο περιβάλλον και η μοναδική γευστική εμπειρία έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο του ελληνικού όσο και του ξένου κοινού, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Το "Jenny's" κατάφερε να αποτελέσει μια γαστρονομική πρόταση υψηλών προδιαγραφών για τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, τους ταξιδιώτες του αεροδρομίου, αλλά και τους Αθηναίους που αναζητούν το καινούργιο και διαφορετικό, μακριά από την φασαρία της πόλης.

Η αρχιτεκτονική επιμέλεια, οι εσωτερικοί χώροι και η βεράντα που έχουν σχεδιαστεί από τον διεθνούς φήμης Ισπανό Lazaro Rosa Violan, σε συνδυασμό με την μοναδική θέα και την casual-chic ατμόσφαιρα προσφέρουν στους επισκέπτες μια αυθεντική και αξέχαστη εμπειρία.

Jenny’s Rooftop

Με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, ανανεώθηκε το μενού υπό την επιμέλεια των Executive Chef Παναγιώτη Γιακαλή και Πέτρου Φωτείνη, σε συνεργασία με τον Chef του "Jenny’s" Θοδωρή Υψηλό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αυθεντικότητα των γεύσεων και επικεντρώνοντας στην Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα.

Το "Jenny’s Rooftop Restaurant Bar" βρίσκεται στον 9ο όροφο του Sofitel Athens Airport, ακριβώς απέναντι από το Αεροδρόμιο Αθηνών και με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό. Αυτή η εντυπωσιακή βεράντα προσφέρει μια τέλεια απόδραση από την καθημερινότητα, με θέα το ηλιοβασίλεμα πάνω από τα Μεσόγεια.

Ξεν. "Sofitel Athens Airport", 9ος όροφος, Σπάτα, jennysrooftoprestaurant.com
FB: Jenny’s Rooftop Restaurant Bar, IG: @jennys.rooftop

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια