Το "Talking Breads", το πιο "ανήσυχο" από τα "παιδιά" του ομίλου S One Hospitality, φροντίζει πάντα, μα πάντα, να προσεγγίζει το φαγητό του δρόμου με τον δικό του, ξεχωριστά λαχταριστό τρόπο. Το κάνει από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής του, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στα Εξάρχεια, και το συνεχίζει και τώρα, στο αδελφό κατάστημα του Χολαργού.
Βασικό όχημα εδώ είναι πάντοτε τα χειροποίητα φρεσκοφουρνισμένα ψωμιά που φιλοξενούν εντός τους ποιοτικά και άκρως ενδιαφέροντα υλικά. Στον αριθμό 232 της Μεσογείων και σε ένα χώρο μητροπολιτικής αισθητικής που θυμίζει υπόγειο σταθμό μετρό, με καθίσματα νεοϋορκέζικου diner, ο σεφ Χρήστος Τάχιας μπλεντάρει το χεράτο φαγητό με αναβαθμισμένη άποψη, με όλο το παλμαρέ των επιτυχιών του brand: Tika και Satay sandwich, Pizza rolls, Mafia burger, καθώς και πλήθος άλλων επιλογών από τραγανά, ολόφρεσκα χειροποίητα ψωμιά τριών τύπων, σάλτσες που ετοιμάζονται εξ ολοκλήρου εδώ καθημερινά, "τριζάτα" λαχανικά, καλοξεψαχνισμένα χοιρινά και άλλα χυμώδη κρέατα. Υπάρχουν όμως και φρέσκα highlights, όπως η σούβλα, από όπου βγαίνουν πεντανόστιμο χοιρινό και αρνί σούβλας.
Λεωφ. Μεσογείων 232, Χολαργός, 2106528722, www.talkingbreads.gr, FB: Talking Breads, IG: @talkingbreads.athens