"Πρίγκιπας": Η επιτομή της street food απόλαυσης

Πρίγκιπας

Δύσκολα θα εντοπίσεις άλλο street food εστιατόριο στην πόλη –ίσως και στη χώρα– που να προσεγγίζει με τόση προσοχή και νοστιμιά το εν λόγω γαστρονομικό πεδίο, όπως ο "Πρίγκιπας". Βλέπεις, το σποτ της Χαριλάου Τρικούπη σερβίρει λαχταριστά σουβλάκια με ονομασία προέλευσης και μπόλικες ακόμη προτάσεις με προχωρημένες βορειοελλαδίτικες αναφορές, ανάμεσα στις οποίες θα βρεις κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, όπως το μοσχαρίσιο συκώτι, το καλαμάκι από βουβάλι, μαύρο χοίρο και προβατίνα, τα best sellers κεμπάπ, αλλά και επιλογές από το νερό, όπως το χέλι ή η πέστροφα.

Πρίγκιπας

Όμως ο "Πρίγκιπας" δεν περιορίζεται στο ευ τρώγειν αλλά επεκτείνεται και στο ευ πίνειν. Ως πραγματικά οινόφιλος δείχνει ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη στο κρασί, επενδύοντας διαρκώς στην εξέλιξή του στο συγκεκριμένο πεδίο. Έτσι, παρουσιάζει μια προσεκτικά διαλεγμένη λίστα από φυσικά και βιοδυναμικά κρασιά – τόσο για να πλαισιώσεις το φαγητό σου όσο και για να παίξεις σόλο με αυτά.

Πρίγκιπας

Κερασάκι στην τούρτα, οι έξοχες μουσικές από βινίλια: ακόμη μία επιβεβαίωση πως δεν μιλάμε απλώς για ένα σποτ που τιμά το ποιοτικό street food και το καλό κρασί, αλλά για μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου, από αυτές που έχουμε ανάγκη κάθε καλοκαίρι.

Χαριλάου Τρικούπη 23, Εξάρχεια, 2114050070, prigkipas.gr, FB: Πρίγκιπας Streetfood Εξάρχεια, IG: @prigkipas.exarcheia

Περισσότερες πληροφορίες

Πρίγκιπας

Χαρ. Τρικούπη 23, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια