"Κίτρινη Γκαζόζα": Μια αυλή με vibe νησιού

Κίτρινη Γκαζόζα

Ένα από τα πιο ανέμελα στέκια της Νέας Φιλαδέλφειας μας υποδέχεται σε μια πολύχρωμη αυλή με απροσποίητο coolness και ένα βαν-μπαρ που φτιάχνει τη διάθεση. Η "Κίτρινη Γκαζόζα" εμπνέεται από την all-day φιλοσοφία για μια σειρά από προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας. Το ραντεβού δίνεται από νωρίς το πρωί με μονοποικιλιακούς καφέδες, δροσερές λεμονάδες, χυμούς και κλασικά brunch πιάτα croque μadame, αβγά royale και scrambled– μέχρι french toast με τσουρέκι, λουκουμάδες και energy bowls.

Κίτρινη Γκαζόζα

Το allday μενού ξεκινά απαραίτητα με πρωτότυπες, χορταστικές σαλάτες, όπως η ψητή σαλάτα με crispy κοτόπουλο ή η κινόα με αβοκάντο, γλυκοπατάτα και γαρίδα τεμπούρα, αλλά και δημιουργικές finger food επιλογές σαν τα mini beef burgers, τα ανοιχτά tacos και η pinsa με προσούτο. Τα "κυρίως" ποντάρουν στην απλότητα και την comfort νοστιμιά: burgers με μοσχάρι ή κοτόπουλο, rice bowl με κοτόπουλο και ζυμαρικά casarecce με πέστο λιαστής ντομάτας. 

Κίτρινη Γκαζόζα

Η ίδια λογική ισχύει και στα κλασικά γλυκά της "Κίτρινης Γκαζόζας": banoffee, τάρτα φράουλας και μωσαϊκό. Μια ενημερωμένη cocktail list προτείνει μια ποικιλία με καλοφτιαγμένα ποτά για όλα τα γούστα, με ή χωρίς αλκοόλ.

Λεωφ. Δεκελείας 134, Νέα Φιλαδέλφεια, 2102525786, FB: Κίτρινη Γκαζόζα, IG: kitrini_gazoza

Περισσότερες πληροφορίες

Κίτρινη Γκαζόζα

Λεωφ. Δεκελείας 134, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια