"Sam Burgers": Burgers θερινής νυκτός

Sam Burgers

Αμερικανικός Nότος και Μέμφις, Κρήτη και Χανιά και τελικά Αθήνα: από όλα αυτά τα μέρη έχει περάσει ο Sam –aka Σταμάτης Μαρινέλης–, που έμαθε την τέχνη του σωστού burger στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Πλέον τον συναντάς στο Κουκάκι, να ψήνει και ταυτόχρονα να αλληλεπιδρά με κάθε επισκέπτη. Στον αριθμό 82 της Δημητρακοπούλου, έχει δημιουργήσει το πιο ταιριαστό τερέν για να τιμήσεις τα εκλεκτά εδέσματά του: ένα φιλόξενο σποτ με ρετρό αισθητική, που παραπέμπει σε κλασικό αμερικανικό diner.

Sam Burgers

Εδώ η ποιότητα αποτελεί βασική και αδιαπραγμάτευτη αρχή, όπως και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο Sam έχει δικό του ψωμάκι-αφρός, που βασίζεται σε μυστική συνταγή, η πίκλα κόβεται με προσοχή, ενώ πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιεί, κυρίως οι φανταστικές σάλτσες και το γνήσιο cheddar cream, καταφθάνουν κατ’ αποκλειστικότητα από το εξωτερικό.

Sam Burgers

Το κρέας είναι εξαιρετικής ποιότητας, προερχόμενο από ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι του μοσχαριού, με προσθήκη μόνο αλατιού και πάπρικας, ενώ τα patties παρασκευάζονται καθημερινά. Όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε κλασικές προτάσεις, όπως τα κλασικά burger, cheeseburger και Americano, αλλά και πιο προχωρημένες, σαν τα New hot Mexico, Ohio, Alabama, Miami και φυσικά το ομώνυμο του μαγαζιού. 

Δημητρακοπούλου 82, Κουκάκι, 2107546066, www.samburgers.gr, FB: Sam Burgers, IG: @samburgers_gr

Περισσότερες πληροφορίες

Sam Burgers

Δημητρακοπούλου 82 & Ζίννη, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια